Altanafskærmning på bestilling

  • Altanafskærmning fremstilles efter mål
  • Faglig rådgivning
  • Gratis opmåling

Altanafskærmning på bestilling

LE Glas producerer altanafskærmning på bestilling, så den passer præcist til din bolig. Når du bestiller et tilbud, kan du allerede inden for 24 timer få et prisoverslag, der giver en indikation af prisen din altanafskærmning, inkl. montering og eventuelt tilbehør.

LE Glas foretager gratis kontrolmåling, udført af en faguddannet glarmester, der samtidig kan rådgive dig omkring altanafskærmningen samt høre dine ønsker til tidsplan for opgavens udførelse. På den baggrund udarbejder LE Glas endeligt tilbud.

Glasgelænder

Moderne, udendørs gelænder til altan og terrasse kan kombineres med glas og alu eller stål med stolper eller uden.

Rammeløs glasgelændere

Med et rammeløse glasgelændere få du en moderne og funktionel altan eller balkon, som kan tilpasses netop dit behov.

Sikre rammeløse glasværn

Sikre, rammeløse glasgelændere med ubrudte gennemsigtighed giver lys og åbenhed

Altanafskærmninger i personsikret lamineret hærdet glas

Vi specialdesigner og producere din altanafskærmningen således at du får en elegant løsning i minimalisktisk galvaniseret stål beslag, som du vil få stor glæde af i mange år.

LE Glas producerer altanafskærmninger i personsikret lamineret hærdet glas. Det laminerede sikkerhedsglas har et indbygget plastfolie, som fastholder glassplinterne i tilfælde af brud. Dermed minimeres risikoen for skæreulykker.

Med en altanafskærmning forbedrer du energieffektiviteten i boligen, om vinteren tager altanafskærmningen fra i forhold til kulden udefra, så stuetemperaturen øges, og om sommeren lader du blot døren stå på klem eller helt åben.

LE Glas forhandler kvalitets produkter fra Q – Railing Det bedste inden for gelændersystemer: smukt design, fantastisk kvalitet og enestående sikkerhed. Billeder mm er venligst udlånt fra Q – Railing

Gratis opmåling og montering til en fornuftig pris!

Hos LE Glas tilbyder vi altid gratis opmåling af glasløsning. Vi ved godt du kan måle, men nye som gamle boliger kan have lidt skævheder, så derfor tilbyder LE Glas gratis opmåling i Storkøbenhavn. Det betyder du ikke har ansvaret for målene. Dette er med til at sikre dig en bruseløsning som du bliver glad for. Vi kalder det for tryghedsgaranti hos LE Glas.

LE Glas tilbyder montering af glas løsninger i hele Danmark. Vores team af Glarmestersvende er klar til at montere din nye bruseløsning.

Sikkerhed og CE-mærkning

Alle LE Glas løsninger er CE-mærket, og lever op til de højeste krav på markedet. Glasset er hærdet, så at glasset tåler belastninger betydeligt bedre end almindeligt glas, men ikke at det ikke kan gå i stykker. Derfor skal der meget til, før det går i stykker. Samtidig betyder det, at glasset bliver til små ufarlige stykker, hvis et brud skulle forekomme, hvilket giver tryghed og sikkerhed.

  • Har du bemærkninger vedrørende din forespørgsel, så tilføj dem her.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.