Salg  31 45 24 03

Glasvæg til badekar

Glasvæg til badekarret model 1026

  • SKRÆDDERSYET BRUSEAFSKÆRMNING PÅ DINE MÅL
  • JUSTEREBARE KVALITETSBESLAG SOM UDLIGNER SKÆVHEDER
  • BESLAG FÅS I KROM, MATKROM, SORT, MESSING POLERET OVERFLADE
  • 8 MM. HÆRDET GLAS MED FLEXOTOP BELÆGNING DER LETTER RENGØRING
  • FROSTET GLAS, RØGFARVET GLAS, DIAMANT KLART GLAS, KLART GLAS
  • 5 ÅRS PRODUKTGARANTI

BESTIL GRATIS OPMÅLING OG FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Vi vil gerne give dig den helt rigtige pris, så du ikke skal nøjes med en tilfældig listepris. Udfyld venligst bestillingsformularen nedenfor hvor du kan sammensætte din bruseløsning med forskellige typer af glas og beslag. Så sender vi prisen til dig inden for 3 dage og tilbud om opmåling. Ønsker du ikke at bruge formularen, kan du sende en mail til info@leglas.dk

Brusedør med sideglas model 1016

Trin 1 af 2

50%

Perfekt løsning, hvis du vil kombinere badekar og bruser og slippe for forhænget.

Glas afskærmning af badekarret, kan være en god løsning, så man undgår for meget vandsprøjt i resten af badeværelset hvis men bruger badekarret til at tage brusebad i.

En glasvæg, der er monteret med en elegant u – profil skinne på toppen af badekarat og en flot forkromet stabiliseringsstang til væg eller loft, giver et svævende udtryk, og får dit badeværelse til at virke let og elegant.

Vi anvender 8 mm hærdet sikkerhedsglas til alle bruseløsninger, og vores hængsler lever op til de højeste standarder. Du kan vælge at få glasset overfladet behandlet så overfladebelægningen samler vandet, så det blot render af glasset.

Vi producerer alle bruseløsninger på specialmål og tilpasser glasset til skæve vinkler ved vægge eller tilpasses med hul til f.eks. rør. Hos os får du sikkerhed og topkvalitet.

Bruseløsningen produceres efter ordre på LE Glas fabrik – 8 -12 hverdage leveringstid.

LE Glas yder 5 års garanti mod fabrikationsfejl på alle LE Glas modeller.

Du kan få mere inspiration i vores galleri hvor du finder alt fra brusedøre, brusevægge og brusehjørner med elegante beslag i krom eller messing.