Glarmester & Vinduesmester til Boligforeninger

Hos Glarmester og Vinduesmester firmaet LE Glas har vi mange års erfaring med at varetage udskiftninger af gamle termoruder til nye energiruder samt udskiftning af vinduer og døre for boligforeninger.

Montering af vinduer og døre – termoruder i ejer- og andelsboligforeninger

Udskiftning af gamle vinduer eller gamle termoruder til nye energiruder har mange fordele, b.la. at sænke varmeregningen, at undgå vedligeholdelsesarbejde med at slibe og male vinduesrammer, at opdatere foreningens bygninger og samtidigt skabe et bedre indeklima for beboerne, hvor træk, kulde og kondens fra vinduerne er minimeret.

LE Glas forhandler kun fra leverandører, hvis produkter er gennemtestede og kvalitetssikrede i forhold til indbrudssikkerhed, holdbarhed, styrke og tæthed. Produkterne lever op til, og overgår, foreskrevne branche- og lovkrav samt gældende EU standarder inden for området.

LE Glas står for hele processen

LE Glas tilbyder rådgivning, der respekterer ejendommens arkitektoniske udtryk, f.eks. hvilke vinduer der passer til husets proportioner, hvilken farve vinduerne skal have, og hvor mange vinduer et hus kan bære. LE Glas deltager gerne på beboer- og bestyrelsesmøder, hvor prøvevinduer kan medtages og projektplan fremlægges.

LE Glas foretager opmåling af vinduer, så foreningen er sikker på, at målene er korrekte, og står efterfølgende for både montering af de nye vinduer samt nedtagning og bortskaffelse af de gamle vinduer. I dialog med boligforeningen forestår LE Glas projektledelsen fra start til slut, og sikrer, at aftaler og tidsplaner overholdes. Første konsulentbesøg tilbydes uden afregning, ligesom tilbud fremsendes uforpligtende.

LE Glas tilbyder gratis hjælp til opmåling af dine døre og vinduer

Det betyder du ikke har ansvaret for målene. Dette er med til at sikre dig at du få vinduer og døre som du bliver glad for. Vi kalder det for tryghedsgaranti hos Vinduesmester LE Glas.

Udfyld venligst bestillingsformularen nedenfor hvor du kan sammensætte din bruseløsning med forskellige typer af glas og beslag. Så sender vi prisen til dig inden for 3 dage. Ønsker du ikke at bruge formularen, kan du sende en mail til info@leglas.dk

Kontakt os

  • Har du bemærkninger vedrørende din forespørgsel, så tilføj dem her.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.