Salg  25 71 77 78

Boligforeninger

Glarmester & Vinduesmester til Boligforeninger

Hos Glarmester og vinduesmester firmaet LE Glas har vi mange års erfaring med at varetage udskiftninger af gamle termoruder til nye energiruder samt udskiftning af vinduer og døre for boligforeninger. 

Montering af vinduer og døre – termoruder i ejer- og andelsboligforeninger

Udskiftning af gamle vinduer eller gamle termoruder til nye energiruder har mange fordele, b.la. at sænke varmeregningen, at undgå vedligeholdelsesarbejde med at slibe og male vinduesrammer, at opdatere foreningens bygninger og samtidigt skabe et bedre indeklima for beboerne, hvor træk, kulde og kondens fra vinduerne er minimeret.

LE Glas forhandler kun fra leverandører, hvis produkter er gennemtestede og kvalitetssikrede i forhold til indbrudssikkerhed, holdbarhed, styrke og tæthed. Produkterne lever op til, og overgår, foreskrevne branche- og lovkrav samt gældende EU standarder inden for området.

LE Glas står for hele processen

LE Glas tilbyder rådgivning, der respekterer ejendommens arkitektoniske udtryk, f.eks. hvilke vinduer der passer til husets proportioner, hvilken farve vinduerne skal have, og hvor mange vinduer et hus kan bære. LE Glas deltager gerne på beboer- og bestyrelsesmøder, hvor prøvevinduer kan medtages og projektplan fremlægges.

LE Glas foretager opmåling af vinduer, så foreningen er sikker på, at målene er korrekte, og står efterfølgende for både montering af de nye vinduer samt nedtagning og bortskaffelse af de gamle vinduer. I dialog med boligforeningen forestår LE Glas projektledelsen fra start til slut, og sikrer, at aftaler og tidsplaner overholdes. Første konsulentbesøg tilbydes uden afregning, ligesom tilbud fremsendes uforpligtende.

  Her kan du bestille et gratis konsulentbesøg og få lavet en opmåling