Salg  31 45 24 03

Bruseafskærmninger

Stort eksklusivt udvalg af bruseafskærmninger, brusevægge, brusedøre og brusehjørner til badeværelser

 

LE Glas har et stort sortiment af bruseafskærmninger, som består af brusedøre, brusehjørner og brusevægge. Alle produkter er produceret i høj kvalitet med flot finish. Glasset er behandlet med nanoteknologi, der reducerer rengøringen til et minimum.

Vi tilbyder færdig bruseløsninger som tilpasses præcis efter dine mål og dit badeværelse.

Du bestemmer selv præcis, hvordan din brusedør eller brusevæg skal sættes sammen, så den passer til dit badeværelse. Du kan få den højde og bredde, du ønsker, samt vælge blandt flere elegante brusehængsler i messing eller krom og beslag samt glastyper.

Klik på den type bruseafskærmning, du ønsker, og udfyld bestillingsformularen.  Når du har sendt formularen, modtager du et uforpligtende tilbud og mulighed for gratis kontrolmåling.

Brusedøre

En brusedør giver din bruseniche et let og elegant udtryk. Få mere lys i badeværelset med klart glas, eller skærm af for indkig med matteret glas. Diskret og smukt udførte hængsler fastgør brusedøren og fuldstændiggør det luksuriøse indtryk.

Dobbelte brusedøre

Dobbelte brusedøre med elegante brusehængsler som åbner begge veje opnå du den perfekte kombination mellem høj æstetik og høj funktionalitet. Dobbelte brusedøre er en elegant løsning til det store wellness badeværelse, hvor badearealet har tre faste vægge.

Brusedøre med sideglas

En brusedør med sideglas kan tilpasses præcis de mål, der passer bedst til dit hus og badeværelse. Brusedør med sideglas monteres elegant med diskrete brusehængsler og beslag, og efterlader et let, lyst og svævende udtryk af eksklusivitet.

Bruseafskærmning til skråvæg

Badeværelser i taglejligheder er ofte hyggelige på grund af skrå vægge og et charmerende lysindfald. Vi tilpasser brusedøre, brusevægge, brusehjørner så de passer til de skæve væg vinkler og rør.

Fast Brusevæg

En fast brusevæg, der er monteret med en flot forkromet stabiliseringsstang til væg eller loft, giver et svævende udtryk, og får dit badeværelse vil virke let og elegant.

Brusevæg – Walk in

En Fritstående walk-in brusevæg, der er monteret med to flotte forkromet beslag til væg, giver et svævende udtryk, og selve glasset får lov til at træde frem.  et let, lyst og svævende udtryk af eksklusivitet.

Brusehjørne

Et brusehjørne er en effektiv måde at afskærme vandet på. Det lige brusehjørne består af en kombination af en glasdør og en glasvæg, der er monteret vinkelret på hinanden. Leveres med diskrete og smukt udførte brusehængsler og u-skinner til montage. Du kan vælge krom eller messing overflade.

Brusehjørne, dør m/to sideglas

Har du et åbent badeareal af en vis størrelse, og ønsker du en flot, funktionel bruseafskærmning eller brusehjørne, kan brusehjørnet med døre og 2 sideglas være den perfekte løsningen til dit badeværelse. Du kan vælge klart eller matteret glas og beslag i krom eller messing.

Brusehjørne med 2 brusedøre

Det lige brusehjørne med to brusedøre giver maksimal fleksibilitet i badeværelset. Denne bruseløsning består af to brusedøre, der står vinkelret på hinanden ud i rummet, og danner et hjørne, når du bader. Når du ikke bader kan du lægge begge døre ind mod væggen, så du får maksimal plads i badeværelset.

Inspiration, billeder og ideer til din nye bruseløsning

Vi har samlet referencebilleder af brusedøre, brusevægge, brusehjørne fra mange af vores kunder med masser af inspiration til både store og små badeværelser.

Gratis opmåling og montering til en fornuftig pris!

Hos LE Glas tilbyder vi altid gratis opmåling til din bruseløsning. Vi ved godt du kan måle, men nye som gamle badeværelser kan have lidt skævheder, så derfor tilbyder LE Glas gratis opmåling i Storkøbenhavn. Det betyder du ikke har ansvaret for målene.

Dette er med til at sikre dig en bruseløsning som du bliver glad for. Vi kalder det for tryghedsgaranti hos LE Glas.

Glas i badeværelset er elegant og nemt at gøre rent og giver mange muligheder

Først og fremmest udgør glas en let og elegant løsning for at afskærme effektivt mod vand. Samtidig fremstår badeværelset lysere og større. Glas kan fås som klart, tonet eller matteret glas i 6, 8 eller 10 mm tykkelse.

Sikkerhed og CE-mærkning

Alle LE Glas bruseafskærmninger er CE-mærket, og lever op til de højeste krav på markedet. Glasset er hærdet, så at glasset tåler belastninger betydeligt bedre end almindeligt glas, men ikke at det ikke kan gå i stykker.

Derfor skal der meget til, før det går i stykker. Samtidig betyder det, at glasset bliver til små ufarlige stykker, hvis et brud skulle forekomme, hvilket giver tryghed og sikkerhed.

Rengøringsvenlig og kalkafvisende overfladebehandling

Belægningen samler vandet, og får vandet til at trille af glasset. Det betyder, at du vil opleve færre kalkstriber, så det bliver lettere at holde glasset flot. Derudover mindskes bakteriefloraen på indersiden af glasset.

Glasset skal dog stadig rengøres, for et vedvarende flot resultat. Når du skal rengøre glasset, er en fugtig microfiber klud ofte nok. Hvis du bruge rengøringsmiddel, bør du anvende en mild udgave i lunkent vand. Bruger du et skrapt middel, kan du beskadige belægningen på glasset.

Tilbehør til bruseafskærmninger

Vi har et godt udvalg af kvalitets glashængsel til brusedøre, flotte og elegante beslag til bruseafskærmninger, brusevægge og samt beslag til alle typer af glas. Brusehængslerne fås i krom, børstet krom, messing mm.