Find din nye bruseløsning blandt LE Glas' forskellige modeller

Inspiration, billeder og ideer til din nye bruseløsning

Vi har samlet referencebilleder af brusedøre, brusevægge, brusehjørne fra mange af vores kunder med masser af inspiration til både store og små badeværelser.

Gratis opmåling og montering til en fornuftig pris!

Hos LE Glas tilbyder vi altid gratis opmåling til din bruseløsning. Vi ved godt du kan måle, men nye som gamle badeværelser kan have lidt skævheder, så derfor tilbyder LE Glas gratis opmåling i Storkøbenhavn. Det betyder du ikke har ansvaret for målene.

Dette er med til at sikre dig en bruseløsning som du bliver glad for. Vi kalder det for tryghedsgaranti hos LE Glas.

Glas i badeværelset er elegant og nemt at gøre rent og giver mange muligheder

Først og fremmest udgør glas en let og elegant løsning for at afskærme effektivt mod vand. Samtidig fremstår badeværelset lysere og større. Glas kan fås som klart, tonet eller matteret glas i 6, 8 eller 10 mm tykkelse.

Sikkerhed og CE-mærkning

Alle LE Glas bruseafskærmninger er CE-mærket, og lever op til de højeste krav på markedet. Glasset er hærdet, så at glasset tåler belastninger betydeligt bedre end almindeligt glas, men ikke at det ikke kan gå i stykker.

Derfor skal der meget til, før det går i stykker. Samtidig betyder det, at glasset bliver til små ufarlige stykker, hvis et brud skulle forekomme, hvilket giver tryghed og sikkerhed.

Rengøringsvenlig og kalkafvisende overfladebehandling

Belægningen samler vandet, og får vandet til at trille af glasset. Det betyder, at du vil opleve færre kalkstriber, så det bliver lettere at holde glasset flot. Derudover mindskes bakteriefloraen på indersiden af glasset.

Glasset skal dog stadig rengøres, for et vedvarende flot resultat. Når du skal rengøre glasset, er en fugtig microfiber klud ofte nok. Hvis du bruge rengøringsmiddel, bør du anvende en mild udgave i lunkent vand. Bruger du et skrapt middel, kan du beskadige belægningen på glasset.

Tilbehør til bruseafskærmninger

Vi har et godt udvalg af kvalitets glashængsel til brusedøre, flotte og elegante beslag til bruseafskærmninger, brusevægge og samt beslag til alle typer af glas. Brusehængslerne fås i krom, børstet krom, messing mm.