Brusedør model 1018

En brusedør fra LE Glas giver din bruseniche et minimalistisk let og elegant udtryk og ren nydelse.  Brusedøren er en praktisk og elegant model, som er meget nem at holde ren. Døren kan åbnes både ind- og udad fri af gulvet. Stilrent design i høj kvalitet til en moderat pris.

Få mere lys i badeværelset med klart glas, eller skærm af for indkig med frosted glas der lukker lidt mindre lys ind og samtidig afskærmer.

LE Glas producerer alle bruseløsninger på specialmål og tilpasser glasset både i bredde og højde. til skæve vinkler ved vægge eller loft, samt tilpasser med hul til f.eks. vandrør.

Tag udgangspunkt i en af vores eksisterende modeller eller lad vores erfarne konstruktør tegne din drømme bruseafskærmning, helt tilpasset efter dit badeværelse og ønsker til design.

VI TILBYDER OPMÅLING OG MONTERING

Dette er med til at sikre dig at du få en bruseløsning som du bliver glad for. Vi kalder det for tryghedsgaranti hos LE Glas.

Vi bruger kun materialer af høj kvalitet

LE Glas bruger kun materialer af høj kvalitet, der passer perfekt sammen med hensyn til kvalitet, form og funktionalitet.

Med bruseafskærmninger fra LE Glas kan du føle dig helt tryg. LE Glas bruseafskærmninger er fremstillet i solid kvalitet. Til vores bruseløsninger anvender vi hærdet 8 mm sikkerhedsglas, hvilket gør glasset betydeligt stærkere end almindeligt glas, ved brud granulerer glasset og danner små uskarpe stykker, som giver størst mulig personsikkerhed.

Du kan du vælge mellem følgende typer sikkerhedsglas:

  • Klart glas, 8 mm.
  • Diamant klart glas, 8 mm.
  • Frosted glas, 8 mm.
  • Grå tunet glas, 8 mm.

Du kan vælge at få glasset overfladebehandlet, belægningen samler vandet, så det blot render af glasset. Dermed vil du opleve færre kalkstriber på glasset, og dermed lettere rengøring. Belægningen giver et flottere glas i længere tid.

Se alle vores Glastyper til bruseløsninger her.   

De vedligeholdelsesfri elegante Tysk produceret hængsler i høj kvalitet holder brusedøren sikkert og trygt på plads uden synlige skruer, og fuldender det stilrene udtryk. Hængslerne er diskrete og smukt udført i flere varianter, f.eks. blankpolerede krom eller messing, de fastgør brusedøren og fuldstændiggør det luksuriøse indtryk.

BYG DIN EGNE UNIKKE LE GLAS BRUSEAFSKÆRMNING

Hos LE Glas designer vi bruseløsninger, der kan tilpasses og sammensættes efter dine ønsker og behov. Der er mange muligheder og du behøver ikke gå på kompromis, når du vælger din personlige bruseløsning.

Få nemt og hurtigt et prisestimat på din nye bruseafskærmning

Hos LE Glas har vi gjort det nemt og hurtigt at estimere prisen på dit nye bruseløsnings projekt.

Udfyld bestillingsformularen nedenfor og sammensæt din bruseløsning med forskellige typer af glas og beslag – så kan LE Glas udregne en omtrentlig pris på dit projekt til dig inden for 3 dage.

Ønsker du ikke at bruge formularen, kan du sende en mail til info@leglas.dk

Trin 1 af 2

  • Brusedør 1018

    Hos LE Glas kan du kort sagt sammensætte præcis den bruseløsning, der passer til dine behov.