Salg  25 71 77 78

Brusedør

Brusedør model 1018

En brusedør giver din bruseniche et let og elegant udtryk. Få mere lys i badeværelset med klart glas, eller skærm af for indkig med matteret glas. Diskret og smukt udførte hængsler fastgør brusedøren og fuldstændiggør det luksuriøse indtryk.

Med et håndtag på brusedøren, der samtidig fungerer som håndklædeholder, sparer du yderligere plads. Hos LE Glas kan du kort sagt sammensætte præcis den bruseløsning, der passer til dine behov.

Vi producerer alle bruseløsninger på specialmål og tilpasser glasset til skæve vinkler ved vægge eller tilpasses med hul til f.eks. rør. Hos os får du sikkerhed og topkvalitet.

Vi anvender 8 mm hærdet sikkerhedsglas til alle bruseløsninger, og vores hængsler lever op til de højeste standarder. Du kan vælge at få glasset overfladet behandlet så overfladebelægningen samler vandet, så det blot render af glasset.

Udfyld venligst bestillingsformularen nedenfor hvor du kan sammensætte din bruseløsningen med forskellige typer af glas og beslag. Når du har sendt formularen, modtager du et uforpligtende tilbud og mulighed for gratis kontrolmåling.

Brusedør model 1018

Benyt skemaet herunder for at bestille et tilbud. Vi besvarer dine e-mails så hurtigt som muligt og senest indenfor 24 timer. Vi anbefaler, at du benytter nedenstående formular. Ønsker du ikke at bruge formularen, kan du sende en mail til info@leglas.dk
 • Brusedør 1018

 • Bredde dør - (mm*)*Højde dør - (mm*)* 
  TIlføj række
  Mål både i top, bund og midt, angiv mindste mål.
  Bruseskraberen leveres med et ophæng, så du nemt kan hænge bruseskraberen op på væggen eller glasvæggen.
  Clean -x belægning samler vandet, så det løber af glasset. Dermed vil du få færre kalkstriber med tiden, og samtidig vil du mindske bakteriefloraen med op til 85 %.
 • Har du bemærkninger vedrørende din forespørgsel, så tilføj dem her.