Salg  31 45 24 03

Bruseafskærmning til skråvæg

Bruseafskærmning til skråvæg

  • SKRÆDDERSYET BRUSEAFSKÆRMNING PÅ DINE MÅL
  • JUSTEREBARE KVALITETSBESLAG SOM UDLIGNER SKÆVHEDER
  • BESLAG FÅS I KROM, MATKROM, SORT, MESSING POLERET OVERFLADE
  • 8 MM. HÆRDET GLAS MED FLEXOTOP BELÆGNING DER LETTER RENGØRING
  • FROSTET GLAS, RØGFARVET GLAS, DIAMANT KLART GLAS, KLART GLAS
  • 5 ÅRS PRODUKTGARANTI

BESTIL GRATIS OPMÅLING OG FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Vi vil gerne give dig den helt rigtige pris, så du ikke skal nøjes med en tilfældig listepris. Udfyld venligst bestillingsformularen nedenfor hvor du kan sammensætte din bruseløsning med forskellige typer af glas og beslag. Så sender vi prisen til dig inden for 3 dage og tilbud om opmåling. Ønsker du ikke at bruge formularen, kan du sende en mail til info@leglas.dk

Brusedør model 1018

Trin 1 af 2

50%

Badeværelser i taglejligheder er ofte hyggelige på grund af skrå vægge og et charmerende lysindfald. Men det kan være en udfordring at finde en bruseløsning, der passer ind i de skæve vinkler.

LE Glas er specialister i individuelt tilpassede glasafskærmninger, og lægger vægt på et let og flot design, hvor pladsen udnyttes optimalt. F.eks. kan du overveje at afskærme den mest spidse del af badearealet og indrette dette med glashylder til håndklæder m.v.

Med en bruseløsning fra LE Glas får du et produkt, som bliver skræddersyet til dit badeværelse. Vi producerer alle bruseløsninger på specialmål og tilpasser glasset til skæve vinkler ved vægge eller tilpasses med hul til f.eks. rør.

Hos os får du sikkerhed og topkvalitet. Vi anvender sikkerhedsglas til alle bruseløsningerne, og vores hængsler lever op til de højeste standarder. Du kan vælge at få glasset behandlet så overfladebelægningen samler vandet, så det blot render af glasset.

Du kan få mere inspiration i vores galleri hvor du finder alt fra brusedøre, brusevægge og brusehjørner med elegante beslag i krom eller messing.