Vælg en bruseafskærmning med store glasflader og elegante blankpoleret beslag som tilpasses dit badeværelse

BRUSEVÆG MODEL 1012

En fast brusevæg med stor glasflade, der er monteret med en flot krom eller messing stabiliseringsstang til væg eller loft, giver et svævende udtryk, og får dit badeværelse til at virke let og elegant.

Få mere lys i badeværelset med klart glas, eller skærm af for indkig med frostet glas der lukker lys ind og afskærmer.

Den elegante vedligeholdelsesfri stabiliseringsstang og profilen med det slanke look er diskret og smukt udført i blankpoleret krom eller messing, som fastgør brusevæggen og fuldstændiggør det luksuriøse indtryk. Brusevæggen kan også leveres med gulvbeslag, i stedet for profillen.

Brusvæggen er en fleksibel løsning, som passer til badeværelser i alle størrelser. Vi producerer alle bruseløsninger på specialmål og tilpasser glasset både i bredde og højde samt til skæve vinkler ved vægge eller tilpasser med hul til f.eks. rør.

Hos LE Glas kan du kort sagt sammensætte præcis den bruseløsning, der passer til dine behov.

Tag udgangspunkt i en af vores eksisterende modeller eller lad vores erfarne konstruktør tegne din drømme bruseafskærmning helt tilpasset efter dit badeværelse.

VI DESIGNER DIN BRUSELØSNING

Vælg en bruseafskærmning, som vi tilpasser til dit badeværelse, eller udvikle en ide sammen med os fra skitse til den færdigemonteret løsning.

KVALITETSGLAS DU KAN VÆRE TRYG VED

Vores bruseafskærmninger er fremstillet i solid kvalitet. Til vores bruseløsninger anvender vi hærdet sikkerhedsglas, hvilket gør glasset betydeligt stærkere end almindeligt glas, ved brud granulerer glasset og danner små uskarpe stykker. Vores hængsler lever op til de højeste standarder. Derfor giver vi på de dele, der udsættes for mest slid, 10 års garanti mod fabrikationsfejl på alle LE Glas modeller.

Du kan vælge at få glasset flexotop overfladebehandlet, overfladebelægningen samler vandet, så det blot render af glasset. Dermed vil du opleve færre kalkstriber på glasset. Flexotop belægningen giver et flottere glas i længere tid.

Brusevæggen er en åben bruseløsning som anbefales, hvis du i dit vådrum ønsker en fornuftig afskærmning af vand, imens du bør installere brusekabine, hvis du ønsker en helt vandtæt løsning.

Brusevæggen produceres efter ordre hos LE Glas, og leveres indenfor 8 -14 dage.

Du kan få mere inspiration i vores referencegalleri hvor du finder et stort udvalg af brusedøre, brusevægge og brusehjørner med elegante beslag i krom eller messing. Eller besøg vores udstilling på Smedeholm 12-14, 2730 Herlev.

INSPIRATION

Du kan få mere inspiration i vores referencegalleri hvor du finder et stort udvalg af brusedøre, brusevægge og brusehjørner med elegante beslag i krom eller messing. Eller besøg vores udstilling på Smedeholm 12-14, 2730 Herlev.

Hvad koster væggen?

Vi vil gerne give dig den helt rigtige pris, så du ikke skal nøjes med en tilfældig listepris. Udfyld venligst bestillingsformularen nedenfor hvor du kan sammensætte din bruseløsning med forskellige typer af glas og beslag. Så sender vi prisen til dig inden for 3 dage. Ønsker du ikke at bruge formularen, kan du sende en mail til info@leglas.dk

Trin 1 af 2