Brusevæg model 1012

En fast brusevæg med stor glasflade, der er monteret med en flot krom eller messing stabiliseringsstang til væg eller loft, giver et svævende udtryk, og får dit badeværelse til at virke let og elegant.

Få mere lys i badeværelset med klart glas, eller skærm af for indkig med frostet glas der lukker lys ind og afskærmer.

Den elegante vedligeholdelsesfri stabiliseringsstang og profilen med det slanke look er diskret og smukt udført i blankpoleret krom eller messing, som fastgør brusevæggen og fuldstændiggør det luksuriøse indtryk. Brusevæggen kan også leveres med gulvbeslag, i stedet for profillen.

Brusvæggen er en fleksibel løsning, som passer til badeværelser i alle størrelser. Vi producerer alle bruseløsninger på specialmål og tilpasser glasset både i bredde og højde samt til skæve vinkler ved vægge eller tilpasser med hul til f.eks. rør.

Hos LE Glas kan du kort sagt sammensætte præcis den bruseløsning, der passer til dine behov.

VI TILBYDER OPMÅLING OG MONTERING

Dette er med til at sikre dig at du få en bruseløsning som du bliver glad for. Vi kalder det for tryghedsgaranti hos LE Glas.

Vi bruger kun materialer af høj kvalitet

LE Glas bruger kun materialer af høj kvalitet, der passer perfekt sammen med hensyn til kvalitet, form og funktionalitet.

Med bruseafskærmninger fra LE Glas kan du føle dig helt tryg. LE Glas bruseafskærmninger er fremstillet i solid kvalitet. Til vores bruseløsninger anvender vi hærdet 8 mm sikkerhedsglas, hvilket gør glasset betydeligt stærkere end almindeligt glas, ved brud granulerer glasset og danner små uskarpe stykker, som giver størst mulig personsikkerhed.

Du kan du vælge mellem følgende typer sikkerhedsglas:

  • Klart glas, 8 mm.
  • Diamant klart glas, 8 mm.
  • Frosted glas, 8 mm.
  • Grå tunet glas, 8 mm.

Du kan vælge at få glasset overfladebehandlet, belægningen samler vandet, så det blot render af glasset. Dermed vil du opleve færre kalkstriber på glasset, og dermed lettere rengøring. Belægningen giver et flottere glas i længere tid.

Se alle vores Glastyper til bruseløsninger her.   

Vores tyskproduceret beslag lever op til de højeste standarder. Derfor giver vi på de dele, der udsættes for mest slid, 10 års garanti mod fabrikationsfejl på alle bruseafskærmninger som er købt hos og monteret af LE Glas.

BYG DIN EGNE UNIKKE LE GLAS BRUSEAFSKÆRMNING

Hos LE Glas designer vi bruseløsninger, der kan tilpasses og sammensættes efter dine ønsker og behov. Der er mange muligheder og du behøver ikke gå på kompromis, når du vælger din personlige bruseløsning.

Få nemt og hurtigt et prisestimat på din nye bruseafskærmning.

Hos LE Glas har vi gjort det nemt og hurtigt at estimere prisen på dit nye bruseløsnings projekt.

Udfyld bestillingsformularen nedenfor og sammensæt din bruseløsning med forskellige typer af glas og beslag – så kan LE Glas udregne en omtrentlig pris på dit projekt til dig inden for 3 dage.

Ønsker du ikke at bruge formularen, kan du sende en mail til info@leglas.dk

Trin 1 af 2