Brusevæg model 1012

En fast brusevæg med stor glasflade, der er monteret med en flot krom eller messing stabiliseringsstang til væg eller loft, giver et svævende udtryk, og får dit badeværelse til at virke let og elegant.

Få mere lys i badeværelset med klart glas, eller skærm af for indkig med frostet glas der lukker lys ind og afskærmer.

Den elegante vedligeholdelsesfri stabiliseringsstang og profilen med det slanke look er diskret og smukt udført i blankpoleret krom eller messing, som fastgør brusevæggen og fuldstændiggør det luksuriøse indtryk. Brusevæggen kan også leveres med gulvbeslag, i stedet for profillen.

Brusvæggen er en fleksibel løsning, som passer til badeværelser i alle størrelser. Vi producerer alle bruseløsninger på specialmål og tilpasser glasset både i bredde og højde samt til skæve vinkler ved vægge eller tilpasser med hul til f.eks. rør.

Hos LE Glas kan du kort sagt sammensætte præcis den bruseløsning, der passer til dine behov.

VI TILBYDER OPMÅLING OG MONTERING

Dette er med til at sikre dig at du få en bruseløsning som du bliver glad for. Vi kalder det for tryghedsgaranti hos LE Glas.

Vi bruger kun materialer af høj kvalitet

LE Glas bruger kun materialer af høj kvalitet, der passer perfekt sammen med hensyn til kvalitet, form og funktionalitet.

Med bruseafskærmninger fra LE Glas kan du føle dig helt tryg. LE Glas bruseafskærmninger er fremstillet i solid kvalitet. Til vores bruseløsninger anvender vi hærdet 8 mm sikkerhedsglas, hvilket gør glasset betydeligt stærkere end almindeligt glas, ved brud granulerer glasset og danner små uskarpe stykker, som giver størst mulig personsikkerhed. Vores tyskproduceret beslag lever op til de højeste standarder. Derfor giver vi på de dele, der udsættes for mest slid, 10 års garanti mod fabrikationsfejl på alle bruseafskærmninger som er købt hos og monteret af LE Glas.

Vi optimerer løbende vores bruseafskærmninger og sikrer, at alle vores produktet er grundigt testet, før vi bringer dem på markedet. En god følelse for dig og for os.

Du kan vælge at få glasset overfladebehandlet, belægningen samler vandet, så det blot render af glasset. Dermed vil du opleve færre kalkstriber på glasset, og dermed lettere rengøring. Belægningen giver et flottere glas i længere tid.

Vores bruseafskærmninger er brusetætte som anbefales, hvis du i dit vådrum ønsker en fornuftig afskærmning af vand, imens du bør installere brusekabine, hvis du ønsker en helt vandtæt løsning.

BYG DIN EGNE UNIKKE LE GLAS BRUSEAFSKÆRMNING

Hos LE Glas kan du kort sagt sammensætte præcis den bruseløsning, der passer til dine behov.

HVAD ER PRISEN PÅ EN NY BRUSELØSNING?

Vi vil gerne give dig den helt rigtige pris, så du ikke skal nøjes med en tilfældig listepris. Udfyld venligst bestillingsformularen nedenfor hvor du kan sammensætte din bruseløsning med forskellige typer af glas og beslag. Så sender vi prisen til dig inden for 3 dage. Ønsker du ikke at bruge formularen, kan du sende en mail til info@leglas.dk

Trin 1 af 2