Salg  25 71 77 78

Walk in Brusevæg

Brusevæg - Walk in model 1023

En Fritstående walk-in – brusevæg, der er monteret med to flotte forkromet eller messing beslag til væg, giver et svævende udtryk, og selve glasset får lov til at træde frem.

Med en bruseløsning fra LE Glas får du et produkt, som bliver skræddersyet til dit badeværelse.

Vi producerer alle bruseløsninger på specialmål og tilpasser glasset til skæve vinkler ved vægge eller tilpasses med hul til f.eks. rør. Hos os får du sikkerhed og topkvalitet.

Vi anvender 8 mm tykt hærdet sikkerhedsglas i kombination med elegante beslag til alle bruseløsningerne. Du kan vælge at få glasset overfladet behandlet så overfladebelægningen samler vandet, så det blot render af glasset.

Bruseløsningen produceres efter ordre på LE Glas fabrik – 8 -12 hverdage leveringstid.

LE Glas yder 10 års garanti mod fabrikationsfejl på alle LE Glas modeller.

Du kan få mere inspiration i vores galleri hvor du finder alt fra brusedøre, brusevægge og brusehjørner med elegante beslag i krom eller messing.

Fra kr. 3.195,00

Vi vil gerne give dig den helt rigtige pris, så du ikke skal nøjes med en tilfældig listepris. Udfyld venligst bestillingsformularen nedenfor hvor du kan sammensætte din bruseløsning med forskellige typer af glas og beslag. Så sender vi prisen til dig inden for 3 dage. Ønsker du ikke at bruge formularen, kan du sende en mail til info@leglas.dk

Trin 1 af 2

50%