Salg  25 71 77 78

Fast brusevæg

Brusevæg model 1012

En fast brusevæg, der er monteret med en flot forkromet stabiliseringsstang til væg eller loft, giver et svævende udtryk, og får dit badeværelse til at virke let og elegant.

Der anvendes også en fast bruseløsning, hvis du har brug for afskærmning til dit badekar. LE Glas er specialister i individuelt tilpassede bruseløsninger.

Med en bruseløsning fra LE Glas får du et produkt, som bliver skræddersyet til dit badeværelse.

Vi producerer alle bruseløsninger på specialmål og tilpasser glasset til skæve vinkler ved vægge eller tilpasses med hul til f.eks. rør. Hos os får du sikkerhed og topkvalitet.

Vi anvender 8 mm hærdet sikkerhedsglas til alle bruseløsningerne. Du kan vælge at få glasset overfladet behandlet så overfladebelægningen samler vandet, så det blot render af glasset.

Udfyld venligst bestillingsformularen nedenfor hvor du kan sammensætte din bruseløsningen med forskellige typer af glas og beslag. Når du har sendt formularen, modtager du et uforpligtende tilbud og mulighed for gratis kontrolmåling.

Benyt skemaet herunder for at bestil et tilbud. Vi besvarer dine e-mails så hurtigt som muligt og senest indenfor 24 timer. Vi anbefaler, at du benytter nedenstående formular. Ønsker du ikke at bruge formularen, kan du sende en mail til info@leglas.dk

Trin 1 af 2

50%