Salg  25 71 77 78

Fast brusevæg

Brusevæg model 1012

En fast brusevæg, der er monteret med en flot forkromet stabiliseringsstang til væg eller loft, giver et svævende udtryk, og får dit badeværelse til at virke let og elegant.

Der anvendes også en fast bruseløsning, hvis du har brug for afskærmning til dit badekar. LE Glas er specialister i individuelt tilpassede bruseløsninger.

Med en bruseløsning fra LE Glas får du et produkt, som bliver skræddersyet til dit badeværelse.

Vi producerer alle bruseløsninger på specialmål og tilpasser glasset til skæve vinkler ved vægge eller tilpasses med hul til f.eks. rør. Hos os får du sikkerhed og topkvalitet.

Vi anvender 8 mm hærdet sikkerhedsglas til alle bruseløsninger, og vores hængsler lever op til de højeste standarder. Du kan vælge at få glasset overfladet behandlet så overfladebelægningen samler vandet, så det blot render af glasset.

HVOR ER PRISEN?

Vi vil gerne give dig den helt rigtige pris, så du ikke skal nøjes med en tilfældig listepris. Udfyld venligst bestillingsformularen nedenfor hvor du kan sammensætte din bruseløsning med forskellige typer af glas og beslag. Så sender vi prisen til dig inden for 3 dage. Ønsker du ikke at bruge formularen, kan du sende en mail til info@leglas.dk.

Trin 1 af 2

50%