Kundereferencer

Butiksglasfacade og butiksruder til Fisketorvet i København

Fisketorvet

Glarmester LE Glas har stået for butiksglasfacaden og butiksruderne, der pryder ure og smykkeforretningen PLAZA i Fisketorvet Shopping Center i København. Den smukke glasfacade giver et smukt og lyst udstillingsmiljø – og sikkerheden er helt i top.

Butiksglasfacaden er produceret i lamineret hærdet sikringsglas, sammensat med flere lag af PVB folie, der er skræddersyet til at opfylde de særlige sikringsbehov, der gælder på butiksområdet. Det bliver svært for ubudne gæster at bryde igennem dette glas. Og hvis det lykkes, og glasset går itu, hænger fragmenterne fast i mellemlagene af film, som dermed holder glasset på plads. Så hvad enten der er tale om ubudne gæster eller gode kunder eller personaler der ved et uheld beskadiger glasset, er sikkerheden i top.

Løsningen med optimalt lysindfald og specielle flotte sikringsglasbeslag giver butiksfacaden et eksklusivt og lækkert udtryk – så man får lyst til at kigge ind.

Fisketorvet Shopping Center er et stort indkøbscenter beliggende på Kalvebod Brygge tæt på Københavns centrum, der blev indviet den 10. oktober 2000

BESTIL GRATIS OPMÅLING

og få et uforpligtende tilbud på dit nye Glasværn. Inden du køber dit nye Glasværn, er det vigtigt, at du får professionel rådgivning, så du får den løsning, der passer til netop din bolig og dine behov
Back to list