Udskiftning af alle typer butiksruder og facaderuder

Vi har døgnvagt 24/7 i København og omegn. Døgnvagt og hurtig udrykning ved glasskade på butiksruder. LE Glas yder døgnvagt ved akutte glasskader, og rykker ud med det samme, hvis du har haft en glasskade.

Bestil gratis opmåling og uforpligtende pris på nye butiksruder og facaderuder.

Udskiftning af alle typer butiksruder og facaderuder

Vi har døgnvagt 24/7 i københavn og omegn. Døgnvagt og hurtig udrykning ved glasskade på butiksruder. LE Glas yder døgnvagt ved akutte glasskader, og rykker ud med det samme, hvis du har haft en glasskade.

Bestil gratis opmåling og uforpligtende pris på nye butiksruder og facaderuder.

Butiksruder & butiksdøre

LE Glas har specialiseret sig i totalløsninger inden for butiksruder, butiksvinduer, forretningsruder samt butiksdøre i sikkerhedsglas efter specialmål både ved nybyggeri, reparation og renovering.

Der kan være tale om butikker, kontorer, industri eller institutioner, der har særlige krav til glassets design, holdbarhed, energibesparende samt lyd-, lys- eller støjdæmpende effekt m.v.

Montage & service

Vi tilbyde alt indenfor salg, service og montage, til konkurrencedygtige prise.

Udskiftning og reparation af butiksfacader og reparation af butiksdøre og vinduer; glasudskiftning og glasarbejde; service og reparation samt vedligehold og reparation af dørlukkere, låsetøj og beslag.

Vi altid klar med råd og vejledning omkring måltagning, design når du skal bygge nyt eller renovere din butikfacade eller udskifte ruder.

Vi hjælper efter indbrud og hærværk

Vi samarbejder med forsikringsselskaber omkring dækning af skader på ruder.

LE Glas har altid følgende butiksruder på lager:

• Ruder, klar til at blive skåret, så de passer til erhvervskundens særlige mål • Ruder, der opfylder kravene til indbrudssikring • Energibesparende, lyddæmpende og lysreducerende ruder – ikke mindst i forhold til UV-lys.

Vi har døgnvagt 24/7.

Døgnvagt og hurtig udrykning ved glasskade på butiksruder. LE Glas yder døgnvagt ved akutte glasskader, og rykker ud med det samme, hvis du har haft en glasskade. Har din forretning været udsat for indbrud eller hærværk, kan døgnvagten kontaktes.

LE Glas har stor erfaring med udskiftning af ødelagte butiksruder, vi rykker hurtigt ud, udbedrer skaden, afdækker eller isætter midlertidigt glas – og sørger for, at din butik se præsentabel ud, indtil vi leverer din nye butiksrude.

Ring til os på telefon 25 71 77 78.

Gratis opmåling og montering til en fornuftig pris!

Hos LE Glas tilbyder vi altid gratis opmåling af glasløsning. Vi ved godt du kan måle, men nye som gamle boliger kan have lidt skævheder, så derfor tilbyder LE Glas gratis opmåling i Storkøbenhavn. Det betyder du ikke har ansvaret for målene. Dette er med til at sikre dig en glasløsning som du bliver glad for. Vi kalder det for tryghedsgaranti hos LE Glas.

Sikkerhed og CE-mærkning

Alle LE Glas løsninger er CE-mærket, og lever op til de højeste krav på markedet. Glasset er hærdet, så at glasset tåler belastninger betydeligt bedre end almindeligt glas, men ikke at det ikke kan gå i stykker. Derfor skal der meget til, før det går i stykker. Samtidig betyder det, at glasset bliver til små ufarlige stykker, hvis et brud skulle forekomme, hvilket giver tryghed og sikkerhed.

  • Har du bemærkninger vedrørende din forespørgsel, så tilføj dem her.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.