Kundereferencer

Energirenovering H.C. Ørsteds Vej 1 – 3, Frederiksberg C.

Udskiftning af ruder

LE Glas har udført energirenovering for ejerforeningens ejer ved at skifte gamle termoruder til nye energirigtige ruder.

Vores kunde opnå en årlige besparelse på varmeregningen, ved at have skifter de gamle termoruder ud med nye energiruder. Det skyldes, at de moderne energiruder bedre lukker solens stråler ind i boligen, og bedre sikrer, at varmen bliver inde i boligen.

Energiruder holder så godt på varmen, fordi de har en tynd, usynlig metalbelægning, som reflekterer varmestråler tilbage i rummet. Desuden har de indbygget en gasart mellem glassene, som i kombinationen med en særlig ‘varm kant’ reducerer varmetabet yderligere.

Men der er faktisk mange andre fordele, end reduktion af varmeforbruget, forbundet med at skifte de gamle termoruder fra 1960’erne ud med moderne energiruder fra 2000’erne. Og de fordele handler om øget komfort og trivsel i hjemmet.

Udskiftning af ruder

Slut med kuldenedfald

Vores kunde har også opnået at reducerer kuldenedfaldet mærkbart og fået behagelig varme overalt i boligen. Med moderne energiruder behøver vores kunde ikke længere at tænke på, hvor kunden placerer yndlingsstolen, eller hvor på gulvet børnene sidder og leger. Vores kunde kan med andre ord bedre møblere sin bolig og anvende rummene, i overensstemmelse med sine ønsker og behov.

BESTIL GRATIS OPMÅLING

og få et uforpligtende tilbud på dit nye Glasværn. Inden du køber dit nye Glasværn, er det vigtigt, at du får professionel rådgivning, så du får den løsning, der passer til netop din bolig og dine behov
Back to list