Kundereferencer

Nye energiruder til kunde i Roskilde.

Glarmester LE Glas har for en kunde i Roskilde renoveret kundens vinduer med nye lav – energiruder. Kunden havde ældre termoruder, hvor vinduesrammerne og karmen var i god stand, og derved kunne kunden spare både på energien og pengene ved at skifte de gamle termoruder til nye lav energiruder.

Udover at spare på energi og penge har vores kunde opnået bedre trivsel i boligen.

På grund af energiruderens varmereflekterende belægning er rudens overfladetemperatur højere end på almindeligt glas. Lav – energiruder reducerer derfor de problemer med kondens og kuldenedfald, vi kender fra almindelige ruder.

Vi har gennem mange års erfaring som vinduesleverandør oplevet at vinduer og døre, hvor træet er sundt og godt, bliver udskiftet alene for at opnå en energimæssig besparelse.

De gamle vinduer, hvor træet er sund, kan godt i mange tilfælde have en levetid på 15-20 år eller endnu længere, derfor kan man med fordel nøjes med at skifte de gamle termorude ud med nye energiruder, opnå bedre trivsel i boligen samt spare på energien.

Med kvalitets energiruder kan du glæde dig over et behageligt indeklima, hvor temperatur og luftfugtighed er i balance. Glarmester LE Glas kan hjælpe dig med at træffe de rigtigt vælg fra starten med hensyn til, om du bør skifte dine vinduer eller du kan nøjes med at renovere ved at udskifte de gamle termoruder til nye energiruder.

 

Back to list