Salg  25 71 77 78

Energiruder -Termoruder

Energiruder -2 eller 3 lags

Energiruder, termoglasruder, råglas og lydglas… Vi hjælper dig på vej, så du får den helt rette løsning til din bolig.

Kontakt Glarmester LE Glas for gratis opmåling

Energiruder

Hvis dine vinduesrammer og karme er i god stand vil du som regel kunne nøjes med at skifte glasset ud fra gamle termoruder til nye lavenergiruder.

Beskyt miljøet

Energiruder har en særlig refleksbelægning, der gør, at solens varme bedre bibeholdes inde i boligen. Med nye energiruder skal du købe mindre energi for at opretholde stuetemperaturen. Du beskytter miljøet.

Spar på varmeregningen

Energiruder fra LE Glas produceres som KLIMAPLUS argon lavenergiruder klasse A med varm kant, og isolerer tre gange bedre end ældre termoruder. Du reducerer varmeregningen.

Få bedre sundhed

På grund af ruderens varmereflekterende belægning er rudens overfladetemperatur højere end på almindeligt glas. Lavenergiruder reducerer derfor de problemer med kondens og kuldenedfald, vi kender fra almindelige ruder. Det giver bedre indeklima og øger din sundhed.  Få også bedre sundhed ved at dæmpe støjen.

Reducer gener fra støj

LE Glas tilbyder lydisolerende ruder. Støjdæmpende energiruder er specielt konstrueret til at reducere støj fra såvel udefrakommende kilder som indendørs miljøer – f.eks. trafik, naboer, aktivitetsrum eller arbejdskolleger. Støjdæmpende ruder reducerer lyden med 6dB mere end almindelige ruder, svarende til næsten en halvering.

Når solen skal afskærmes

Solen giver et godt lysindfald, som bevares i Energiruder med sol afskærmning. Men der kan være behov for at skærme af for direkte sol, både for at hindre, at lokalet bliver for varmt, og for at hindre reflekser eller blænding fra direkte sollys. Ruder med afskærmning er belagt med et tyndt lag metal, som bevirker, at solens energi og varme reflekteres på ruden. Det betyder, at der ikke slipper samme mængde varme ind i rummet som ved almindelige ruder.

Energiruder fra LE Glas leveres med udvendig eller indvendig afskærmning, afhængig af dine behov. Udefra vil ruden synes en anelse mørkere end almindelige ruder, men indefra vil du ikke opleve nogen visuel forskel. Du bevarer lysindfaldet, opnår et bedre indeklima og sparer omkostninger til nedkøling af lokalet.

Energiruder fra LE Glas giver varmeisolering, lydisolering, ekstra styrke og sikkerhed – samt beskyttelse mod vejrlig. Vi anbefaler ruder med lamineret glas på indersiden til vinduer placeret over områder, hvor folk sover, leger eller arbejder. Lamineret glas er designet til at holde fragmenterne sammen i tilfælde af brud, og tilgodeser således den højeste grad af personsikkerhed.

Fagprofessionel rådgivning, uforpligtende tilbud samt gratis opmåling. LE Glas tilbyder et komplet sortiment af energiruder, der passer til dine særlige behov.  Ring på telefon nr. 25 71 77 78 og få en snak med en af vores fagfolk. Du kan også udfylde kontaktformuleren  klik her – så ringer vi til dig, helt uforpligtende.

UA-48760663-1