Kundereferencer

Få varme og bedre trivsel med energiruder

Glarmester-LE-Glas-energiruder

Energiruder

Det er velkendt, at du kan spare på den årlige varmeregning, hvis du skifter de gamle termoruder ud med nye energiruder. Det skyldes, at de moderne energiruder bedre lukker solens stråler ind i boligen, og bedre sikrer, at varmen bliver inde i boligen.

Energiruder holder så godt på varmen, fordi de har en tynd, usynlig metalbelægning, som reflekterer varmestråler tilbage i rummet. Desuden har de indbygget en gasart mellem glassene, som i kombinationen med en særlig ‘varm kant’ reducerer varmetabet yderligere.

Men der er faktisk mange andre fordele, end reduktion af varmeforbruget, forbundet med at skifte de gamle termoruder fra 1960’erne ud med moderne energiruder fra 2000’erne. Og de fordele handler om øget komfort og trivsel i hjemmet.

Slut med kuldenedfald

Hos Glarmester LE Glas møder vi mange kunder, der er kede af det kuldenedfald, de oplever fra gamle termoruder. De moderne energiruder reducerer kuldenedfaldet mærkbart, og det forbedrer livskvaliteten, at du i stedet får en behagelig varme overalt i boligen. Med moderne energiruder behøver du ikke længere at tænke på, hvor du placerer yndlingsstolen, eller hvor på gulvet børnene sidder og leger. Du kan med andre ord bedre møblere din bolig og anvende rummene, i overensstemmelse med dine ønsker og behov.

Glarmester LE Glas er vindueseksperten i dit lokalområde, der kan rådgive om den løsning, der bedst matcher dine ønsker og behov – og det er oven i købet uforpligtigende at bestille et vinduestjek hos Glarmester LE Glas. Du får en professionel anbefaling af den vinduesløsning, der vil være mest økonomisk og energibesparende.

Alle medarbejdere hos LE Glas er faguddannede professionelle glarmestre, og virksomheden er godkendt som vinduesmestre. Vi forhandler og monterer de førende dansk producerede vinduer og døre i høj kvalitet, og vi er selvfølgelig medlemmer af Glarmesterlaugets Garantiordning, som er din garanti for, at vi overholder den gode faglige standard.

Vi vil være glade for at hjælpe dig med en løsning. Ring til LE Glas på 31 34 30 42

BESTIL GRATIS OPMÅLING

og få et uforpligtende tilbud på dit nye Glasværn. Inden du køber dit nye Glasværn, er det vigtigt, at du får professionel rådgivning, så du får den løsning, der passer til netop din bolig og dine behov
Back to list