Salg  25 71 77 78

Om LE Glas

Glarmester og VinduesMester

LE Glas er specialist i individuelt tilpassede løsninger indenfor glas – vinduer- døre – glasfacader, og varetager alle typer af glarmesteropgaver og VinduesMester opgaver. Det er vor målsætning, at være den foretrukne Glarmester samt Vinduesmester i København, Bagsværd og på Frederiksberg samt øvrige Sjælland.

LE Glas, Google Growthe Engine Case Story

Hos LE Glas er vi stolte af, at være det firma som Google valgte som deres Case Story for Growth Engine. Google is a growth engine for European business.  Læs mere om Glarmester LE Glas på Google Growth Engine

Glarmesterlaugets Garantiordning

LE Glas er medlem af Glasmesterlaugets garantiordning . Det er din sikkerhed for professionelt udført arbejde, der lever fuldt op til glarmesternes branchekrav.

Din Glarmester

LE Glas, betjener alle typer af kunder; husejere, boligforeninger, offentlige og private virksomheder.

Vores opgaver spænder bredt fra vinduer og døre, bruseafskærmninger, glasværn samt energiruder ofte hos den private kunde, til renovering af butiksfacader og opsætning af indvendige glasvægge, typisk hos den erhverves kunde. LE Glas udfører alle opgaver indenfor glarmesterfaget – og påtager sig gerne totalentrepriser med glas/alu facade løsninger.

LE Glas, din VinduesMester

LE Glas er uddannet specialister i vinduesmontering, og kan derfor kalde os VinduesMester. Uddannelsen er etableret for at sikre kvalitet i alle led fra produktion til montage hos kunden.Specialet i montering indebærer praktisk træning i montering af døre og vinduer samt optimal håndtering af produkterne på byggepladsen uanset vejrforhold mv.

Udover montering, tilbyder LE Glas professionel vejledning indenfor valg af nye døre og vinduer, der passer til husets eller bygningens arkitektur. Vi vejleder i, hvilke vinduer der passer til bygningens stil og proportioner.

LE Glas – kvalitet, ansvar og kundetilfredshed

LE Glas er en alsidig glasentreprenør og glarmester virksomhed, der altid leverer kvalitetsarbejde til den aftalte pris. LE Glas lægger vægt på at opfylde kundens forventninger samt naturligvis at overholde de gældende regler og bygningsreglementer. Opgaverne udføres enten som fag- eller totalentreprise.

Vores overordnede forretningsmæssige mål er, at være vores kunders foretrukne glasentreprenør og glarmester. Det er ikke svært at bygge billigt. Udfordringen er at levere kvalitet til en konkurrencedygtig pris, hvor der er taget hensyn til både miljøet og samfundet, samt de mennesker der skal udføre arbejdet og dem der skal bo i ejendommene.

LE Glas mener, at god rådgivning handler om at forstå kundens behov, dette ved at være tæt på kunden, samt at afstemme krav og forventninger, og sikre, at projektet realiseres efter afstemte forventninger.

Ekspert indenfor glarmesterarbejde – vinduer – døre – glasfacader

Glarmester LE Glas har medarbejdere med højt erfaringsniveau og uddannelse, der gør os i stand til at udføre arbejde indenfor glas – vinduer – døre – glasfacader på den bedst tænkelige måde.

Glarmester LE Glas leverer kvalitet til en god pris.

LE Glas_CO2_neutralt

UA-48760663-1