LE Glas er en erfaren Glarmester virksomhed

  • Vi er stolte af vores håndværk
  • Den største motivation er glæden vores kunder oplever
  • Når du vælger os er kvaliteten i top og priserne rimelige

Glasarbejde til erhverv og private

Vi udfører alle former for glasarbejde. Fra vanskellige monteringsopgaver, udformning af glasrækværk, glas til trapper og altaner, udskiftning af termoruder, butiksruder, brusedøre & brusevægge. Vi står altid klar til rådighed med vores viden og indsigt fra mange års erfaring i branchen

Udskiftning af ruder

Glarmesterarbejde

LE Glas er din lokale Glarmester i København, Bagsværd, Gladsaxe, Lyngby, Herlev.

Vi specialist i individuelt tilpassede løsninger inden for glas og varetager alle typer af glarmesteropgaver.

Alt glarmesterarbejde i forbindelse med nybyg, ombyg samt tilbyg og reparation og vedligeholdelsesarbejde udføres i top kvalitet og til konkurrencedygtige priser.

Udskiftning af ruder

Butiksruder og facader

LE Glas er eksperter i alle former for butiksruder, butiksvinduer, forretningsruder samt butiksdøre i sikkerhedsglas efter specialmål.

Vi altid klar med råd og vejledning omkring måltagning, design når du skal bygge nyt eller renovere din butikfacade eller udskifte butiksruder. Vi hjælper efter indbrud og hærværk.

Vi tilbyder fleksibilitet, kort leveringstid og konkurrencedygtige priser.

Energiruder-fra-LE-Glas

Energiruder

Vi producerer termoruder – energiruder på mål til håndværkere, entreprenører og privatkunder. Energiruder fra LE Glas produceres som lavenergiruder med varm kant, og isolerer tre gange bedre end ældre termoruder.

Energiruder reducerer problemer med kondens og kuldenedfald, vi kender fra almindelige ruder. Det giver bedre indeklima og øger din sundhed.

Vores specialister rådgiver og vejleder dig, så du vælger den glastype, der passer bedst til din opgave.

Gratis opmåling og montering til en fornuftig pris!

Gratis opmåling i København og omegn. Det betyder du ikke har ansvaret for målene. Dette er med til at sikre dig en glasløsning som du bliver glad for. Vi kalder det for tryghedsgaranti hos LE Glas. LE Glas tilbyder montering af bruseløsninger, butiksruder, glasværn, glasvægge, glasdøre, energiruder. Vores team af Glarmestersvende er klar til at montere din nye glasløsning.

Sikkerhed og CE-mærkning

Alle LE Glas glasløsninger er CE-mærket, og lever op til de højeste krav på markedet. Glasset er hærdet, så at glasset tåler belastninger betydeligt bedre end almindeligt glas, men ikke at det ikke kan gå i stykker. Derfor skal der meget til, før det går i stykker. Samtidig betyder det, at glasset bliver til små ufarlige stykker, hvis et brud skulle forekomme, hvilket giver tryghed og sikkerhed.

Er du privatkunde eller virksomhed i København og omegn, hjælpe vi med opmåling og montering af dine nye termoruder. Udfyld venligst nedenstående kontaktformular så kontakter vi dig for at aftale dato for opmåling.

  • Har du bemærkninger vedrørende din forespørgsel, så tilføj dem her.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.