Vi følger godt med i den rivende udvikling.

  • Vi er stolte af vores håndværk
  • Den største motivation er glæden vores kunder oplever
  • Når du vælger os er kvaliteten i top og priserne rimelige

Hos Glarmester LE Glas er vi drevet af fascination af det materiale, vi arbejder med. Vi følger godt med i den rivende udvikling, vi oplever inden for glasprodukter.

Vi er stolte af vores håndværk! Den største motivation er glæden vores kunder oplever, når lyset strømmer ind gennem en smuk bruseløsning eller glasvæg, hvor der før stod en kedelig mørk væg. Herlev Glarmester LE Glas er din lokale Glarmester i København og omegn. Når du vælger os er kvaliteten i top og priserne rimelige.

 

Udskiftning af ruder

Glarmesterarbejde

Glarmester & Vinduesmester LE Glas er din lokale Glarmester i København, Bagsværd, Gladsaxe, Lyngby, Herlev.

Vi specialist i individuelt tilpassede løsninger inden for glas og varetager alle typer af glarmesteropgaver.

Alt glarmesterarbejde i forbindelse med nybyg, ombyg samt tilbyg og reparation og vedligeholdelsesarbejde udføres i top kvalitet og til gode priser.

Udskiftning af ruder

Butiksruder og facader

Glarmester LE Glas er eksperter i alle former for butiksruder, butiksvinduer, forretningsruder samt butiksdøre i sikkerhedsglas efter specialmål.

Vi altid klar med råd og vejledning omkring måltagning, design når du skal bygge nyt eller renovere din butikfacade eller udskifte butiksruder. Vi hjælper efter indbrud og hærværk.

Energiruder-fra-LE-Glas

Energiruder

Energiruder fra LE Glas produceres som KLIMAPLUS argon lavenergiruder klasse A med varm kant, og isolerer tre gange bedre end ældre termoruder.

Energiruder reducerer problemer med kondens og kuldenedfald, vi kender fra almindelige ruder. Det giver bedre indeklima og øger din sundhed.

Gratis opmåling og montering til en fornuftig pris!

Gratis opmåling i København og omegn. Det betyder du ikke har ansvaret for målene. Dette er med til at sikre dig en glasløsning som du bliver glad for. Vi kalder det for tryghedsgaranti hos LE Glas. LE Glas tilbyder montering af bruseløsninger, butiksruder, glasværn, glasvægge, glasdøre, energiruder. Vores team af Glarmestersvende er klar til at montere din nye glasløsning.

Sikkerhed og CE-mærkning

Alle LE Glas glasløsninger er CE-mærket, og lever op til de højeste krav på markedet. Glasset er hærdet, så at glasset tåler belastninger betydeligt bedre end almindeligt glas, men ikke at det ikke kan gå i stykker. Derfor skal der meget til, før det går i stykker. Samtidig betyder det, at glasset bliver til små ufarlige stykker, hvis et brud skulle forekomme, hvilket giver tryghed og sikkerhed.

  • Har du bemærkninger vedrørende din forespørgsel, så tilføj dem her.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.