Glasdøre og skydedøre giver et elegant og lyst og åbnet rum

  • Et elegant og lyst og åbnet rum
  • Skaber ro på kontoret eller i hjemmet.
  • Fordel anvendes til rum, der er fattige på lys
  • En ideel løsning til at skabe en større sammenhæng
  • Større synlighed og samhørighed mellem mennesker

Et elegant og lyst og åbnet rum

Glasdøre og skydedøre giver et elegant og lyst og åbnet rum, og skaber ro på kontoret eller i hjemmet. Glasdøre kan med fordel anvendes til rum, der er fattige på lys, f.eks. entreer og gange. Glasdøre kan også være en ideel løsning til at skabe en større sammenhæng mellem rummene, og dermed også skabe en større synlighed og samhørighed mellem f.eks. kollegaer, der udfører deres arbejde i forskellige rum.

UNICA Chalet glasdør

Denne helglasdør er selvlukkende, hvilket betyder, at den selv finder lukkepunktet, når den nærmer sig lukket position. Den klare fordel ved især store glasdøre er, at de lukker meget lys ind i rummet. Dørene tilpasses efter mål og ønsker.

UNICA helglasdør

En stor og flot glasdør med beslag af top-kvalitet, placeret i top og bund. Døren er selvlukkende, hvilket vil sige, at den selv finder lukkepunktet, når den nærmer sig lukkeposition. Løsningen er meget velegnet til moderne hjem med højt til loftet.

UNICA skydedør på rør

Denne skydedør åbner og lukker ved hjælp af et rør på væggen, hvorpå døren hænger. Løsningen er meget let og elegant og har den fordel, at den ikke optager plads, da den ikke åbner ud i rummet. Der sidder desuden et lille beslag i gulvet som gør, at den kører jævnt og let.

Gratis opmåling og montering til en fornuftig pris!

Hos LE Glas tilbyder vi altid gratis opmåling til din nye glasdør. Vi ved godt du kan måle, men nye som gamle boliger kan have lidt skævheder, så derfor tilbyder LE Glas gratis opmåling i Storkøbenhavn. Det betyder du ikke har ansvaret for målene. Dette er med til at sikre dig en bruseløsning som du bliver glad for. Vi kalder det for tryghedsgaranti hos LE Glas.

Sikkerhed og CE-mærkning

Alle LE Glas løsninger er CE-mærket, og lever op til de højeste krav på markedet. Glasset er hærdet, så at glasset tåler belastninger betydeligt bedre end almindeligt glas, men ikke at det ikke kan gå i stykker. Derfor skal der meget til, før det går i stykker. Samtidig betyder det, at glasset bliver til små ufarlige stykker, hvis et brud skulle forekomme, hvilket giver tryghed og sikkerhed.

  • Har du bemærkninger vedrørende din forespørgsel, så tilføj dem her.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.