Glasgelænder til trapper

  • Luftigt og elegant design
  • Rustfrit stål i højeste kvalitet
  • Gratis tilbud

Glasgelænder til trapper

Glasgelænder til trapper forsynet med blankpoleret overflade giver et let og luftigt design. Glasgelænderet er produceret i rustfrit stål i højeste kvalitet med personsikret klart eller matteret glas som giver lys og åbenhed. LE Glas producerer glasgelænder på bestilling, så det passer præcist til din bolig. Når du bestiller et tilbud, kan du allerede inden for 24 timer få et prisoverslag, der giver en indikation af prisen dit glasgelænder, inkl. montering og eventuelt tilbehør. LE Glas foretager gratis kontrolmåling, udført af en faguddannet glarmester, der samtidig kan rådgive dig omkring glasværn samt høre dine ønsker til tidsplan for opgavens udførelse. På den baggrund udarbejder LE Glas endeligt tilbud.

Glasgelændere

Glasgelændere fra LE Glas uden stolpe til trapper med højeste sikkerhed.

Balkon glasgelænder

Balkon glasgelænder i glas og rustfrit stål skaber et elegant minimalistisk look.

Trappegelænder

Trappegelænder i rustfrit stål i højeste kvalitet fra LE Glas har et let og luftigt design.

LE Glas designer, opmåler og monterer glasgelænder og glasværn

LE Glas designer, opmåler og monterer glasgelænder og glasværn i aluminium eller rustfrit stål med personsikret glas til både indendørs og udendørs brug. Løsningen kombineres med et udvalg af klemmebeslag og håndlister, således at vi kan hjælpe dig med at sammensætte dit glas gelænder eller glasværn efter specifikke mål og ønsker, så du få en elegant og stilren løsning.

Glasværn- glasgelænder langs trappen indenfor, både som gelænder og til afskærmning af rum under trappen. Det giver ikke kun lys under trappen hvor der normalt vil være ”mørkt” men øger også lysmængden i de rum og niveauer trappen forbinder. Udføres trappens sideafskærmning samtidig i glas, som er monteret med klembeslag, kan din trappe få et et let og svævende udtryk.

Et glasværnsystem fra LE Glas skal først og fremmest forhindre fald, hvor der er risiko for dette. De steder, hvor der er risiko for at falde på grund af niveauforskel  på mere end en halv meter (0,5m), designer og monterer LE Glas vores gelændersystemer jvf. BR15 – Bygningsreglementet samt DS/INF 119.

LE Glas anbefaler lamineret sikkerhedsglas, hvor der er hensyn at tage til personsikkerhed. Et glasgelænder produceret i aluminium eller rustfrit stål med lamineret glas anvendes både ude og inde. Lamineret sikkerhedsglas har et indbygget plastfolie, som fastholder glassplinterne i tilfælde af brud. Da lamineret glas således ikke splintrer, minimeres risikoen for skæreulykker. Lamineret glas anbefales derfor bl.a. hvor børn er i nærheden.

LE Glas forhandler kvalitets produkter fra Q – Railing Det bedste inden for gelændersystemer: smukt design, fantastisk kvalitet og enestående sikkerhed. Billeder mm er venligst udlånt fra Q – Railing

Gratis opmåling og montering til en fornuftig pris!

Hos LE Glas tilbyder vi altid gratis opmåling af glasløsning. Det betyder du ikke har ansvaret for målene. Dette er med til at sikre dig en bruseløsning som du bliver glad for. Vi kalder det for tryghedsgaranti hos LE Glas.

LE Glas tilbyder montering af glas løsninger i hele Danmark. Vores team af Glarmestersvende er klar til at montere din nye bruseløsning.

Sikkerhed og CE-mærkning

Alle LE Glas løsninger er CE-mærket, og lever op til de højeste krav på markedet. Glasset er hærdet lammineret, så at glasset tåler belastninger betydeligt bedre end almindeligt glas, men ikke at det ikke kan gå i stykker. Derfor skal der meget til, før det går i stykker. Samtidig betyder det, at glasset bliver til små ufarlige stykker, hvis et brud skulle forekomme, hvilket giver tryghed og sikkerhed.

  • Har du bemærkninger vedrørende din forespørgsel, så tilføj dem her.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.