LE Glasline bruseløsninger i badeværelset giver et moderne minimalistisk og stilrent udtryk

LE Glas tilbyder et bredt udvalg af forskellige typer skræddersyede bruseløsninger i flere forskellig typer glas og beslag tilpasset dit badeværelse.

Alle vores glas er fremstillet som personsikret hærdet glas med høj modstandsdygtighed, og designet til at modstå kemiske angreb på glasoverfladen, når de udsættes for vand og rengøringsmidler.

Til alle vores bruseløsninger tilbyder vi overfladebehandling af glasset med en usynlig belægning, der samler vandet, så det løber af glasset. Dermed vil du få færre kalkstriber med tiden, og samtidig vil du mindske bakteriefloraen. Overfladebehandlingen gør det også nemmere at rengøre glasset.

Klart glas

Klart glas transparent, slipper lys igennem, glasset er gennemsigtigt med et lille grønt skær.

Mat frosted glas

Frosted glas, halv transparent glas som slipper lys ind og samtidigt afskærmer, kun skikkelsen ses bag glasset.

Klart diamant glas

Diamant Klart, ekstra klart glas, med mindre grønligt skær. Et transparent klart glas med minimal mængde jernoxid, hvilket gør at glasset har mindre grønligt skær. Glasset er gennemsigtigt.

Gråt røgfarvet glas

Grå PARSOL, er et tonet klart glas som er et intenst og flot farvet glas i grå

Vi har stor erfaring med at levere bruseløsninger og kan bistå dig med rådgivning om de bruseløsninger, du kan vælge. LE Glas afgiver uforpligtende tilbud.

Vi tilbyder et bredt udvalg af komplette bruseløsninger, brusedøre, brusevægge, brusehjørner efter mål  (glas, beslag, skinner mm).

Vi rådgiver desuden om tilbehøret

Glastyper, brusehængsler, skinner i det hele taget. Har du stilmæssige ønsker eller særlige behov ? Så rådgiver LE Glas dig også om tilbehør og glastyper.

  • Har du bemærkninger vedrørende din forespørgsel, så tilføj dem her.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.