Salg  31 45 24 03

Glasvæg m/dør til badekar

Glasvæg m/dør til badekar model 1027

  • SKRÆDDERSYET BRUSEAFSKÆRMNING PÅ DINE MÅL
  • JUSTEREBARE KVALITETSBESLAG SOM UDLIGNER SKÆVHEDER
  • BESLAG FÅS I KROM, MATKROM, SORT, MESSING POLERET OVERFLADE
  • 8 MM. HÆRDET GLAS MED FLEXOTOP BELÆGNING DER LETTER RENGØRING
  • FROSTET GLAS, RØGFARVET GLAS, DIAMANT KLART GLAS, KLART GLAS
  • 5 ÅRS PRODUKTGARANTI

BESTIL GRATIS OPMÅLING OG FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Vi vil gerne give dig den helt rigtige pris, så du ikke skal nøjes med en tilfældig listepris. Udfyld venligst bestillingsformularen nedenfor hvor du kan sammensætte din bruseløsning med forskellige typer af glas og beslag. Så sender vi prisen til dig inden for 3 dage og tilbud om opmåling. Ønsker du ikke at bruge formularen, kan du sende en mail til info@leglas.dk

Fast brusevæg model 1012

Trin 1 af 2

50%

Perfekt løsning, hvis du vil kombinere badekar og bruser og slippe for forhænget.

Glas afskærmning af badekarret, kan være en god løsning, så man undgår for meget vandsprøjt i resten af badeværelset hvis men bruger badekarret til at tage brusebad i.

En brusevæg, eller en kombination af en brusevæg og en brusedør, der er monteret med en elegant u – profil skinne på toppen af badekarat og en flot forkromet stabiliseringsstang til væg eller loft, giver et svævende udtryk, og får dit badeværelse til at virke let og elegant.

Vi producerer alle bruseløsninger på specialmål og tilpasser glasset til skæve vinkler ved vægge eller tilpasses med hul til f.eks. rør. Hos os får du sikkerhed og topkvalitet.

Vi anvender 8 mm hærdet sikkerhedsglas til alle bruseløsninger, og vores hængsler lever op til de højeste standarder. Du kan vælge at få glasset overfladet behandlet så overfladebelægningen samler vandet, så det blot render af glasset.

Du kan få mere inspiration i vores galleri hvor du finder alt fra brusedøre, brusevægge og brusehjørner med elegante beslag i krom eller messing.