Salg  25 71 77 78

Glasvægge- døre til kontor

Med glasvægge kan du inddele kontoret i flere rum eller skærme arbejdspladsen af for en del støj. Med klart glas får du en løsning, der tager minimalt lys fra rummet. Hvis du ønsker at skærme af for indkig, kan du i stedet vælge matteret glas. Med en glasvæg og – glasdør fra LE Glas opfyldes alle krav til sikkerhed samt lydkrav der måtte være til glasvæggen samt glasdøren.

Glasvægge fra LE Glas er en komplet løsning, som er hurtig og enkel at montere og fleksibelt, så det kan sammensættes efter ønsker og behov, og det monteres nemt med elegante – profiler og glasdør. Glasdøre giver et stilrent udtryk og kan fås både med diskrete hængsler i top og bund eller i en slank karmkonstruktion for at øge tætheden.

Glasvægge

En brusedør giver din bruseniche et let og elegant udtryk. Få mere lys i badeværelset med klart glas, eller skærm af for indkig med matteret glas. Diskret og smukt udførte hængsler fastgør brusedøren og fuldstændiggør det luksuriøse indtryk.

Glasdøre

Glasdøre kan leveres med en automatisk hæve/sænke lydskinne, testet for for øget lydtæthed. Glasdørene fås både med elegante hængsler i top og bund eller i en slank alu – karmkonstruktion.

Profiler

Profilerne er slanke så glassets flotte egenskaber er i fokus. Der er både faste U-profiler og klikprofiler i L-form, så det er enkelt at få glasset sat op, og samtidig giver det et flot og elegant finish.

Gratis opmåling og montering til en fornuftig pris!

Hos LE Glas tilbyder vi altid gratis opmåling til din glasvægløsning. Det betyder du ikke har ansvaret for målene. Dette er med til at sikre dig en glasvæg som du bliver glad for. Vi kalder det for tryghedsgaranti hos LE Glas.

Sikkerhed og CE-mærkning

Alle LE Glas løsninger er CE-mærket, og lever op til de højeste krav på markedet. Glasset er hærdet, så at glasset tåler belastninger betydeligt bedre end almindeligt glas, men ikke at det ikke kan gå i stykker. Derfor skal der meget til, før det går i stykker. Samtidig betyder det, at glasset bliver til små ufarlige stykker, hvis et brud skulle forekomme, hvilket giver tryghed og sikkerhed.

HVOR ER PRISEN?

Vi vil gerne give dig den helt rigtige pris, så du ikke skal nøjes med en tilfældig listepris. Udfyld venligst bestillingsformularen nedenfor hvor du kan indtaste mål. Så sender vi prisen til dig inden for 3 dage. Ønsker du ikke at bruge formularen, kan du sende en mail til info@leglas.dk

Trin 1 af 2

50%