Glasvægge og -døre i høj kvalitet og funktionalitet

  • Fuldglasvæg med høj lydreduktion
  • Sikkerhed og CE-mærkning
  • Fuldglasvægge
  • Montering til en fornuftig pris!

PK Gruppen

Danbolig Odder

Barkas

Lydreduktion

Med glasvægge fra LE Glas opfyldes alle krav til sikkerhed samt lydkrav der måtte være til glasvæggen. Glasvæggen opbygges med personsikkert lydglas, der opfylder en lydreduktion på op til 50 dB.

Sikkerhed og CE-mærkning

Alle LE Glas løsninger er CE-mærket, og lever op til de højeste krav på markedet. Glasset er hærdet, så at glasset tåler belastninger betydeligt bedre end almindeligt glas, men ikke at det ikke kan gå i stykker. Derfor skal der meget til, før det går i stykker. Samtidig betyder det, at glasset bliver til små ufarlige stykker, hvis et brud skulle forekomme, hvilket giver tryghed og sikkerhed.

Bestil gratis opmåling og få et uforpligtende tilbud

Vi vil gerne give dig den helt rigtige pris, så du ikke skal nøjes med en tilfældig listepris. Udfyld venligst tilbudsformularen nedenfor hvor du kan indtaste mål. Så sender vi prisen til dig inden for 3 dage. Ønsker du ikke at bruge formularen, kan du sende en mail til info@leglas.dk

Fuldglasvægge

Med glasvægge kan du inddele kontoret i flere rum eller skærme arbejdspladsen af for en del støj. Med klart glas får du en løsning, der tager minimalt lys fra rummet. Hvis du ønsker at skærme af for indkig, kan du i stedet vælge matteret glas.

Glasvægge fra LE Glas er en komplet løsning, som er hurtig og enkel at montere og fleksibelt, så det kan sammensættes efter ønsker og behov, og det monteres nemt med elegante – profiler og glasdør. Glasdøre giver et stilrent udtryk og kan fås både med diskrete hængsler i top og bund eller i en slank karmkonstruktion for at øge tætheden.

Montering til en fornuftig pris!

Glasvægge og -døre fra LE Glas er hurtig og enkel at montere. LE Glas glasvæg system er fleksibelt og kan sammensættes efter ønsker og behov og monteres nemt med elegante profiler.

Hos LE Glas tilbyder vi altid gratis opmåling til din glasvægløsning. Det betyder du ikke har ansvaret for målene. Dette er med til at sikre dig en glasvæg som du bliver glad for. Vi kalder det for tryghedsgaranti hos LE Glas.

Vi vil gerne give dig den helt rigtige pris, så du ikke skal nøjes med en tilfældig listepris. Udfyld venligst bestillingsformularen så sender vi prisen til dig inden for 3 dage. Ønsker du ikke at bruge formularen, kan du sende en mail til info@leglas.dk

Trin 1 af 2