Glasvægge- og glasdøre til privat bolig

Glasvægge- og glasdøre til privat bolig

Glasvægge og glasdøre giver et enkelt og elegant udtryk. Med klart glas får du en løsning, der tager minimalt lys fra rummet. Hvis du ønsker at skærme af for indkig, kan du i stedet vælge matteret glas. Glasdøre giver et elegant og lyst og åbnet rum, og skaber ro  i hjemmet. Glasdøre fås med en automatisk hæve/sænke lydskinne, testet for øget lydtæthed. Glasdørene fås både med elegante hængsler i top og bund eller i en slank alu – karmkonstruktion.

 

Glasdøre og -skydedøre

Glasdøre giver et elegant og lyst og åbnet rum, og skaber ro  i hjemmet. Med klart glas får du en løsning, der tager minimalt lys fra rummet. Hvis du ønsker at skærme af for indkig, kan du i stedet vælge matteret glas.

Glasvægge

Glasvægge kan indgå som en del af designet i dit hjem og giver et flot æstetisk look. En glasvæg i glas kan således fås i flere farvekombinationer, der kan bringe nyt liv til omgivelser, der ellers er afdæmpede og ensartede.

Glasdøre

Glasdøre  produceres som personsikret hærdet glas og ofte i 10 mm hærdet glas og samles med en alu ramme. Såfremt der stilles større krav til lydisolering, leveres glasvæggen med lamineret glas.

Gratis opmåling og montering til en fornuftig pris!

Hos LE Glas tilbyder vi altid gratis opmåling af glasløsning. Det betyder du ikke har ansvaret for målene. Dette er med til at sikre dig en glasløsning som du bliver glad for. Vi kalder det for tryghedsgaranti hos LE Glas.

Sikkerhed og CE-mærkning

Alle LE Glas løsninger er CE-mærket, og lever op til de højeste krav på markedet. Glasset er hærdet lammineret, så at glasset tåler belastninger betydeligt bedre end almindeligt glas, men ikke at det ikke kan gå i stykker. Derfor skal der meget til, før det går i stykker. Samtidig betyder det, at glasset bliver til små ufarlige stykker, hvis et brud skulle forekomme, hvilket giver tryghed og sikkerhed.

HVOR ER PRISEN?

Vi vil gerne give dig den helt rigtige pris, så du ikke skal nøjes med en tilfældig listepris. Udfyld venligst bestillingsformularen nedenfor hvor du kan indtaste mål. Så sender vi prisen til dig inden for 3 dage. Ønsker du ikke at bruge formularen, kan du sende en mail til info@leglas.dk

Trin 1 af 2