Glasvæg til kontoret

Glasvæg løsning til Brandvirksomheden Barkas

Brandvirksomheden Barkas valgte mødelokale med lydisolerende glasvægge og flotte sorte profilskinner fra LE Glas.

Barkas skulle etablere et mødelokale og ønskede en løsning med lydisolerende glasvægge der samtidig skulle skabe et harmonisk helhedsindtryk. For at imødekomme Barkas anbefalede vores glaskonstruktør et system af glasvægge med sort profil skinner i 30 og 26 mm af varianten STADIP SILENCE. Løsningen passede flot ind i lokalet og var optimalt til mødelokalerne med glassets lydisolerende egenskaber.

Læs mere på vores hjemmeside om vores funktionelle glasvægge af høj kvalitet. Vi har mange års erfaring med levering og montering af glasvægge

Glasvægge & glasdøre

Glasvæg og glasdør til mødelokaler

Danbolig Svogerslev, Roskilde.

 

For at opnå et rummeligt og velbelyst mødelokale blev LE Glas valgt til at etablere et elegant mødelokale i glas, som skulle giver et flot æstetisk look og dagslys.

Som det fremgår af billederne har mødelokalet i glas mange fordele – det har skabt åbenhed rummene imellem – og er lydisoleret for diskretion rummene imellem.

Det er en flot og effektiv detalje, at glasset går helt op til loftet i kip. En anden detalje er den elegante dør, med alu-dørkarm og flot dørgreb. Mødelokalet er monteret med lydreducerende glas med en lydreducering på 40 Db. En afgørende detalje for det færdige resultat er glassamlingerne, LE Glas slim elegante alu u-profiler er alle skåret i smig.

BESTIL GRATIS OPMÅLING

og få et uforpligtende tilbud på dit nye Glasværn. Inden du køber dit nye Glasværn, er det vigtigt, at du får professionel rådgivning, så du får den løsning, der passer til netop din bolig og dine behov