Har du en fransk altan, terrasse eller balkon kan et glasværn være en meget elegant løsning, f.eks. ved at kombinere glas med afrundede fin polereder kanter med rustfri stålstolper samt elegante klemmebeslag og håndlister i ensartet stål eller træ.

Flere huse har to etager med åbne og lyse rum. Her er et glasværn den ideelle løsning som afskærmning på 1. salen, da sikkerheden er i orden og lyset ikke hæmmes af en tung konstruktion.

Glasværn til balkon

Elegant og stilfulde glas-gelændere uden stolpe. Vi fremstiller på dine mål og tilpasser som du ønsker det.

Glasværn til terrasse

Sikkerhed har højeste prioritet hos LE Glas. All vores produkter fremstilles i henhold til gældende standarder.

Glasværn til trapper

Glasværn kan også bruges langs trappen indenfor, både som gelænder og til afskærmning af rum under trappen.

Gratis opmåling og montering til en fornuftig pris!

Hos LE Glas tilbyder vi altid gratis opmåling af glasløsning. Det betyder du ikke har ansvaret for målene. Dette er med til at sikre dig en glasøsning som du bliver glad for. Vi kalder det for tryghedsgaranti hos LE Glas.

Sikkerhed og CE-mærkning

Alle LE Glas løsninger er CE-mærket, og lever op til de højeste krav på markedet. Glasset er hærdet lammineret, så at glasset tåler belastninger betydeligt bedre end almindeligt glas, men ikke at det ikke kan gå i stykker. Derfor skal der meget til, før det går i stykker. Samtidig betyder det, at glasset bliver til små ufarlige stykker, hvis et brud skulle forekomme, hvilket giver tryghed og sikkerhed.