Gulvglas og glastrapper til flere løsninger

  • Ideelt til offentlige miljøer
  • Neutrale i udseendet
  • Tillade sig at lege med kombinationer af farver og teksturer
  • Sofistikeret look

Gulvglas og glastrapper til flere løsninger

Det er ideelt til offentlige miljøer, som hoteller, restauranter og kontorer. Særligt i disse miljøer, der ofte er meget neutrale i udseendet, kan man tillade sig at lege med kombinationer af farver og teksturer, uden at de dominerer lokalet, men blot skaber et sofistikeret look, der får stedet til at skille sig ud fra andre

Gulvglas og glastrapper til flere løsninger

Glarmester LE Glas forhandler LITE-FLOOR gulvbelægning som har en solid modstandsevne og kan bruges til gulve og trappeopgange. På grund af den høje sikkerhed i denne guldbelægning er den perfekt til private hjem, men også blot på grund af det flotte udtryk, glasgulv giver.

Anvendelse

LITE-FLOOR er et lamineret gulvglas, bestående af to eller flere glaslag med et eller flere polyvinyl butyral (PVB) mellemlag og et beskyttende glas, der kan inkludere en coating designet til at forbedre anti-skrid evnen. LITE-FLOOR kan kombineres med forskellige produkter for at passe bedst muligt til dine behov. Glassolutions tilbyder dig et fuldt sortiment af glas til dine gulve og trapper fra sandblæst glas til en mat finish og fra ekstra klart til farvet glas. Med andre ord kan gulve og trapper bidrage til at skabe lige præcis den atmosfære, du ønsker. Glas er oplagt til at skabe følelsen af mere lys og plads i et rum, og glasgulve og trapper er ingen undtagelse. Ved simpel justering i transparensen definerer du selv, hvor meget lys du ønsker at slippe igennem, og i hvilken nuance, det skal reflekteres.

Fordele

LITE-FLOOR kan give dig et flot designprodukt til din indretning. Glaspaneler kan personliggøres med farver, mønstre eller print. Derudover er der nogle helt grundlæggende fordele ved at vælge glasgulve. Du undgår problemerne med at fjerne pletter, som du risikerer med gulvtæpper, og du slipper for risikoen for de skader, væsker kan påføre et trægulv. Glasgulv i forbindelse med køkkener er derfor oplagt både af praktiske og æstetiske årsager. Endelig er LITE-FLOOR fremstillet i lamineret sikkerhedsglas, så hvis der skulle opstå revner, eller glasset knuser, vil glasstykkerne stadig hænge fast i mellemlagsfilmen.

Gratis opmåling og montering til en fornuftig pris!

Hos LE Glas tilbyder vi altid gratis opmåling af glasløsning. Vi ved godt du kan måle, men nye som gamle boliger kan have lidt skævheder, så derfor tilbyder LE Glas gratis opmåling i Storkøbenhavn. Det betyder du ikke har ansvaret for målene. Dette er med til at sikre dig en glasløsning som du bliver glad for. Vi kalder det for tryghedsgaranti hos LE Glas.

Sikkerhed og CE-mærkning

Alle LE Glas løsninger er CE-mærket, og lever op til de højeste krav på markedet. Glasset er hærdet, så at glasset tåler belastninger betydeligt bedre end almindeligt glas, men ikke at det ikke kan gå i stykker. Derfor skal der meget til, før det går i stykker. Samtidig betyder det, at glasset bliver til små ufarlige stykker, hvis et brud skulle forekomme, hvilket giver tryghed og sikkerhed.

  • Har du bemærkninger vedrørende din forespørgsel, så tilføj dem her.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.