Hoveddør i træ/alu med eller uden glas

HOVEDDØRE FRA VELFAC i træ/alu med eller uden glas

Vi producerer alle døre på bestilling, så de passer præcist til dit hus. Du kan bestille et tilbud og få et prisoverslag inden for 24 timer, der giver en indikation af prisen på en ny facadedør tilpasset dit hus, inkl. montering og ekstra tilbehør. Vi hjælper dig gerne med et prisoverslag. LE Glas foretager gratis kontrolmåling.

Hoveddør

Byd velkommen med en ny hoveddør i træ/alu fra VELFAC. Du har masser af muligheder for at få lige nøjagtig den hoveddør, der passer til dit hus og til dine ønsker.

Hoveddør med sideparti

Uanset om du er til en dør, som i farven passer til resten af huset, eller om hoveddøren skal skille sig ud, har du masser af muligheder, når du vælger en pladedør fra VELFAC.

Hoveddør med glasparti

Har du tænkt over, hvor meget lys, der kan komme ind i dit hus gennem entreen? Ofte kan entreen være lidt dunkel og mangle lys. Især i huse af ældre dato. En ny hoveddør med glas kan ændre helt på det.

LE Glas udskifter din Hoveddør

Der er mange ting at tage stilling til når man køber vinduer eller døre. Lige fra karmdybde, energibesparelse, vedligehold og til flere farver på elementerne.

  • Hoveddøren fås med træramme eller -plade indvendigt og enten træ eller aluminium udvendigt.
  • Rammedøren kan opdeles i få eller flere felter med forskellige sprosser. Felterne kan isættes glas eller fyldninger.
  • Pladedøren er en traditionel hoveddør, hvor dørpladen består af en isoleret og beklædt fyrretræsramme.
  • Hoveddøren kan leveres med eller uden profilering på udvendig side, hvoraf de fleste kan kombineres med glasudskæringer i forskellige faconer og størrelser.

Få den hoveddør som passer til din bolig og bestil et gratis besøg  samt et uforpligtende tilbud.

  • Har du bemærkninger vedrørende din forespørgsel, så tilføj dem her.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.