Skræddersyede bruseløsninger

LE Glas tilbyder et bredt udvalg af forskellige typer skræddersyede bruseløsninger i flere forskellig typer glas og beslag tilpasset dit badeværelse.

LE Glas' bruseløsninger er baseret på dine mål og ønsker til stilmæssige udtryk.

Vi er professionelle, faguddannede glarmestre med stor erfaring inden for skræddersyede bruseløsninger.

LE Glas' skræddersyede bruseløsninger er designet og konstrueret af vores faglærte glaskonstruktør i tæt samarbejde med dig som kunde.
Efter godkendt tegning fremstiller vi din bruseløsning i vores produktion i Tyskland.
Vi bistår dig i hele processen med både opmåling, rådgivning om glastyper samt bestilling og montering.

Hvad du bør overveje, før du bestiller din nye bruseløsning

Det er nemt at bestille en bruseafskærmning

Men hvis du vil være sikker på, at alt forløber planmæssigt, er det vigtigt at være opmærksom på nogle få ting. Men hvis du vil være sikker på, at alt forløber planmæssigt, er det vigtigt at være opmærksom på nogle få ting.

Her kan du læse LE Glas’ anbefaling til at nå i mål med din bruseløsning.

Hvis alt går efter planen, vil din nye bruseafskærmning blive monteret efter bare 2-3 uger.

Vi kan koge processen ned til 3 trin:

1. Forespørgsel
2. Opmåling
3. Montering

1. Det hele starter med et tilbud!

Når du beder om et tilbud med angivelse af ønskede materialer, kan LE Glas sende dig et prisoverslag.

Det tager som regel én dag at få et prisoverslag.

Husk:

Prisoverslaget fra LE Glas er baseret på dine mål og valg af design.

Det er vigtigt at huske på, at prisen kan ændre sig, når de præcise mål er taget eller hvis du vælger andet design.

Eksempelvis er messing brusehængsler dyrere end en krom hængsler.

Korrekt opmåling er afgørende for resultatet

Hvis du finder prisoverslaget acceptabelt, og du beslutter dig for at bestille din bruseafskærmning hos LE Glas, er næste trin professionel kontrolopmåling.

Bemærk, at LE Glas som udgangspunkt ikke fremstiller og installerer bruseafskærmninger, vi ikke selv har målt op. Det skyldes, at en bruseafskærmning er en stor investering, og fejl i opmålingen kan blive en bekostelig affære. Hvis du som kunde ønsker at spare vores opmålingsservice og er overbevist om, at din tegning er præcis, er vi parate til at vores opmålingsservice. LE Glas’ opmålingsservice er gratis når depositum er indbetalt i hht. handelsbetingelserne.

Hvis dit badeværelse er nyt eller under renovering, skal opmåling bestilles når badeværelset er færdigt og bademøbler er monteret. Vi foretrækker, at du er til stede under opmålingsarbejdet, så du kan besvare eventuelle spørgsmål undervejs.

Det er også vigtigt, at vores opmålingspersonale har sikker adgang til den pågældende lokalitet. Vi arbejder ofte på steder, hvor der bygges, og det kan give vores opmålingspersonale nogle udfordringer med hensyn til tilgængelighed. Arbejdet går hurtigere, hvis pladsen er ryddet. Husk at din lokalitet, er glasmontørens arbejdsplads.

Opmåling tager 1 time.

NB! Før du bestiller vores opmålingsservice, skal fliserne være opsat og murerarbejdet være færdigt og må ikke ændres eller udbygges/repareres, efter målene er taget, da selv den mindste ændring på 1 mm kan påvirke monteringen af bruseafskærmningen betydeligt.

Montering

Inden for cirka tre uger kommer vi og installerer din nye bruseafskærmning. Her kommer nogle gode tips til hurtig og problemfri montering:

1. Sørg for, at der er ryddet i brusezonen og alle genstande som håndklæder, shampoo mm er ryddet. Vi går selvfølgelig alting efter, men vi kan spare tid, at alt er ryddet på forhånd. Vores montør må ikke fjerne genstanden for jer eller hjælpe, grundet forsikringsforhold. LE Glas tager forbehold for ekstra omkostninger hvis arbejdspladsen ikke er tilgængelig.

2. Sørg for afdækning af gulvet i badeværelset. Vores montører skal bære sikkerhedssko, hvilket kan beskadige dit gulv. Hvis gulvet er nyt, bedes du dække det med afdækningspap eller andet beskyttende materiale.

3. Vi beskæftiger os ikke med VVS-installation, murer eller el-arbejde, og hvis dette ikke er ordnet, må vi aftale en ny dato for monteringen, og arbejdet vil blive forsinket. LE Glas tager forbehold for ekstra omkostninger hvis badeværelset ikke er klar til montering af din bruseafskærmning, og vores glasmontører er mødt forgæves op hos dig.

Find flere oplysninger om hele processen i vores salgsbetingelser.

Hvis du har specifikke spørgsmål, er vores konsulent er altid klar til at hjælpe.

Vi har stor erfaring med at levere bruseløsninger og kan bistå dig med rådgivning om de bruseløsninger, du kan vælge. LE Glas afgiver uforpligtende tilbud.

Vi tilbyder et bredt udvalg af komplette bruseløsninger, brusedøre, brusevægge, brusehjørner efter mål  (glas, beslag, skinner mm).

Vi rådgiver desuden om tilbehøret

Glastyper, brusehængsler, skinner i det hele taget. Har du stilmæssige ønsker eller særlige behov ? Så rådgiver LE Glas dig også om tilbehør og glastyper.

  • Har du bemærkninger vedrørende din forespørgsel, så tilføj dem her.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.