Ikke-kategoriseret, Kundereferencer, Nyheder

LE Glas er igen i 2019 kåret som Gazellevirksomhed

LE Glas Gazelle 2019

LE Glas er igen i 2019 kåret som Gazellevirksomhed af Børsen.

Dermed konsoliderer LE Glas sin position fra 2018, hvor virksomheden første gang blev kåret som gazelle.

 

En gazelle er en virksomhed, som i løbet af fire regnskabsår hvert år har haft positiv vækst og samlet set mindst fordoblet omsætningen eller bruttoresultatet over de fire år.

 

”Vi har erfaring for, at tilliden til LE Glas som en robust aktør på markedet med et solidt eksistens­grundlag, betyder meget for vores kunder. Kåringen som Gazellevirksomhed er med til at under­strege, at LE Glas fortjener den tillid, kunderne giver os. Det er derfor en anerkendelse vi er meget glade for og stolte over!” Maria Kjær, direktør i LE Glas.

 

LE Glas leverer glasløsninger til private og erhverv, med speciale inden for bruseløsninger, glasvægge og glasværn samt interiørglas som spejle og glasborde.

 

Alle medarbejdere i LE Glas har fra virksomhedens første dag haft fokus på én kerneværdi: tilfredse kunder. I LE Glas ser vi leverance af glasløsninger som en helhed, hvor vi gør en særlig indsats for at inddrage kunden, afstemme forventninger samt vælge de samarbejdspartnere, der bedst matcher vores kunders behov.

 

Hos LE Glas vil vi derfor gerne dele anerkendelsen som Gazellevirksomhed 2019 med vores trofaste kunder og dygtige samarbejdspartnere – tusinde tak!

LE Glas Gazelle 2019
Back to list