Glasværn

Glasværn til Herlev Hospital Kvinde-Barn-Center 

LE Glas har projekteret og opført udendørs glasrækværk for Herlev Hospital, Kvinde-Barn-Center i samarbejde med Henning Larsen Architects A/S.

Kvinde-Barn-Center

Når en kvinde eller et barn indlægges, skal der tænkes på hele familien. På Herlev Hospitals nye Kvinde–Barn–Center vil der være fokus på hele familiens behov. Patientens trivsel er afhængig af, at familien er tæt på. Derfor skal der være plads til, at familien kan være en del af behandlingen, når der er behov for det.

Læs mere om Kvinde -Barn- Center

LE GLAS’ ydelser

LE Glas har opført udendørs glasrækværk, som skaber både læ og udsyn. Glasrækværket fungerer samtidig som sikkerhedsforanstaltning. Endelig bidrager rækværket i glas til et let og moderne udtryk af bygningen.

Læs mere på vores hjemmeside om vores funktionelle glasværn af høj kvalitet. Vi har mange års erfaring med levering og montering af glasværn

 

LE Glas Gazelle 2019

LE Glas er igen i 2019 kåret som Gazellevirksomhed

LE Glas er igen i 2019 kåret som Gazellevirksomhed af Børsen.

Dermed konsoliderer LE Glas sin position fra 2018, hvor virksomheden første gang blev kåret som gazelle.

 

En gazelle er en virksomhed, som i løbet af fire regnskabsår hvert år har haft positiv vækst og samlet set mindst fordoblet omsætningen eller bruttoresultatet over de fire år.

 

”Vi har erfaring for, at tilliden til LE Glas som en robust aktør på markedet med et solidt eksistens­grundlag, betyder meget for vores kunder. Kåringen som Gazellevirksomhed er med til at under­strege, at LE Glas fortjener den tillid, kunderne giver os. Det er derfor en anerkendelse vi er meget glade for og stolte over!” Maria Kjær, direktør i LE Glas.

 

LE Glas leverer glasløsninger til private og erhverv, med speciale inden for bruseløsninger, glasvægge og glasværn samt interiørglas som spejle og glasborde.

 

Alle medarbejdere i LE Glas har fra virksomhedens første dag haft fokus på én kerneværdi: tilfredse kunder. I LE Glas ser vi leverance af glasløsninger som en helhed, hvor vi gør en særlig indsats for at inddrage kunden, afstemme forventninger samt vælge de samarbejdspartnere, der bedst matcher vores kunders behov.

 

Hos LE Glas vil vi derfor gerne dele anerkendelsen som Gazellevirksomhed 2019 med vores trofaste kunder og dygtige samarbejdspartnere – tusinde tak!

LE Glas Gazelle 2019
Boersen-Gazelle-2018_LE Glas

Glarmester LE Glas er kåret som Gazelle virksomhed 2018

Glarmester LE Glas er kåret som Gazelle virksomhed 2018

Vi er rigtig stolte af at kunne fortælle, at Dagbladet Børsen har kåret LE Glas som Gazelle virksomhed 2018.

Dagbladet Børsen gennemfører hvert år en undersøgelse af de hurtigst voksende virksomheder i Danmark – gazellerne. En virksomhed, som i løbet af fire regnskabsår hvert år har haft positiv vækst og samlet set mindst fordoblet omsætningen over de fire år.

LE Glas`s overordnede forretningsmæssige mål er, at være vores kunders foretrukne vinduesmester og glarmester. Vi er glade for at være lykkedes med denne mission i en sådan grad, at vi har opnået denne kåring som en af rollemodellerne inden for vækst.

Vi er meget stolte over titlen som Børsen Gazelle 2018 – tak til alle vores kolleger og samarbejdspartnere.

Vi kunne ikke have gjort det uden jer!