Glarmester LE Glas

Totalleverandør af glasløsninger

LE GLAS er en moderne og serviceminded glas og montage virksomhed. LE Glas er specialist i individuelt tilpassede løsninger indenfor glas – vinduer- døre.

LE Glas er kåret som Gazelle virksomhed 2018 -2019

Vi er rigtig stolte af at kunne fortælle, at Dagbladet Børsen har kåret LE Glas som Gazelle virksomhed 2018 -2019. Vores overordnede forretningsmæssige mål er, at være vores kunders foretrukne leverandør af interiørglas og vinduesløsninger. Vi er glade for at være lykkedes med denne mission i en sådan grad, at vi har opnået denne kåring som en af rollemodellerne inden for vækst.

Vi er meget stolte over titlen som Børsen Gazelle 2018 samt 2019 – tak til alle vores kolleger og samarbejdspartnere. Vi kunne ikke have gjort det uden jer!

LE Glas, Google Growthe Engine Case Story

Hos LE Glas er vi stolte af, at være det firma som Google valgte som deres Case Story for Growth Engine. Google is a growth engine for European business.  Læs mere om Glarmester LE Glas på Google Growth Engine

Din Glas leverandør

LE Glas, betjener alle typer af kunder; husejere, boligforeninger, offentlige og private virksomheder.

Vores opgaver spænder bredt fra vinduer og døre, bruseafskærmninger, glasværn samt energiruder ofte hos den private kunde, til renovering af butiksfacader og opsætning af indvendige glasvægge, typisk hos erhverves kunder.

LE Glas, din VinduesMester

LE Glas er uddannet specialister i vinduesmontering, og kan derfor kalde os VinduesMester. Uddannelsen er etableret for at sikre kvalitet i alle led fra produktion til montage hos kunden. Specialet i montering indebærer praktisk træning i montering af døre og vinduer samt optimal håndtering af produkterne på byggepladsen uanset vejrforhold mv.

Udover montering, tilbyder LE Glas professionel vejledning indenfor valg af nye døre og vinduer, der passer til husets eller bygningens arkitektur. Vi vejleder i, hvilke vinduer der passer til bygningens stil og proportioner.

LE Glas – kvalitet, ansvar og kundetilfredshed

LE Glas er en alsidig leverandør og montage virksomhed af interiørglas – vinduer og dør, der altid leverer kvalitetsarbejde til den aftalte pris. LE Glas lægger vægt på at opfylde kundens forventninger samt naturligvis at overholde de gældende regler og bygningsreglementer. Opgaverne udføres enten som fag- eller totalentreprise.

Vores overordnede forretningsmæssige mål er, at være vores kunders foretrukne leverandør af interiørglas. Det er ikke svært at bygge billigt. Udfordringen er at levere kvalitet til en konkurrencedygtig pris, hvor der er taget hensyn til både miljøet og samfundet, samt de mennesker der skal udføre arbejdet og dem der skal bo i ejendommene.

LE Glas mener, at god rådgivning handler om at forstå kundens behov, dette ved at være tæt på kunden, samt at afstemme krav og forventninger, og sikre, at projektet realiseres efter afstemte forventninger.

Ekspert indenfor glas – vinduer – døre

LE Glas har medarbejdere med højt erfaringsniveau og uddannelse, der gør os i stand til at udføre arbejde indenfor glas – vinduer – døre  på den bedst tænkelige måde.

LE Glas har nu en CO2 neutral hjemmeside

Vi er stolte over, at kunne sige at vi deltager i ordningen af CO2 neutrale hjemmesider.

Men hvad betyder det, at have en CO2 neutral hjemmeside?
Baggrunden for initiativet ”CO2 neutralt website” er, at computerbrug og internettet i dag er årsag til mere CO2-udledning end luftfarten, grundet det store strømforbrug.

Initiativet går ud på, at virksomheder – store som små og fra alle brancher – går sammen om at neutralisere den CO2 deres hjemmesider udleder.

CO2–neutraliseringerne skabes ved opførelse af nye vedvarende energikilder (eks. vindmøller), og deltagelse i CO2–reducerende projekter (globalt). Deloitte er uvildig auditor på CO2–neutraliseringerne.

Ordningen ”CO2 neutralt website” administreres af IngenCO2.dk, der holder til i Forskerparken i Århus. IngenCO2.dk er skabt i samarbejde med Videnskabsministeriet.

Se vores certifikat her eller læs mere om CO2 neutrale hjemmesider på IngenCO2.dk.