LE Glas - leverer glas til brug i bygninger og boliger

Vi udvikler glasløsninger til alle formål til bygninger og boliger.

LE Glas tilbyder service af højeste kvalitet og moderne glasløsninger til bygninger og boliger. Vi tilbyder en bred vifte af glasprodukter, brusedøre & brusevægge, glasvægge, gulvglas, glasgelænder samt glasværn i højeste kvalitet. Hver dag hjælper vi vores kunder med at skabe smarte og innovative glasløsninger ved at kombinere faglighed og ekspertise.

LE Glas’ Webshop er en specialiseret E-mærkecertificeret on line webshop.

Vi lagerfører et omfattende sortiment af glasprodukter og tilbehør til vinduer og døre for hurtig levering og har eget værksted for tilpasning og specialløsninger. Faguddannet personale står klar med kompetent teknisk og praktisk vejledning til dit on line køb.

LE Glas Service

Vores serviceafdeling varetager reparations- og serviceopgaver for boligforeninger, forsikringsselskaber, virksomheder og private.

Vinduer, døre, termoruder & glasudskiftning.

LE Glas er kåret som Gazelle virksomhed 2018 -2019

Vi er rigtig stolte af at kunne fortælle, at Dagbladet Børsen har kåret LE Glas som Gazelle virksomhed 2018 -2019. Vores overordnede forretningsmæssige mål er, at være vores kunders foretrukne leverandør af interiørglas og vinduesløsninger. Vi er glade for at være lykkedes med denne mission i en sådan grad, at vi har opnået denne kåring som en af rollemodellerne inden for vækst.

Vi er meget stolte over titlen som Børsen Gazelle 2018 samt 2019 – tak til alle vores kolleger og samarbejdspartnere. Vi kunne ikke have gjort det uden jer!

LE Glas, Google Growthe Engine Case Story

Hos LE Glas er vi stolte af, at være det firma som Google valgte som deres Case Story for Growth Engine. Google is a growth engine for European business.  Læs mere om Glarmester LE Glas på Google Growth Engine

LE Glas – kvalitet, ansvar og kundetilfredshed

Vores overordnede forretningsmæssige mål er, at være vores kunders foretrukne leverandør af interiørglas, tilbehør til glasløsninger og vindues -og døre tilbehør.

LE Glas mener, at god rådgivning handler om at forstå kundens behov, dette ved at være tæt på kunden, samt at afstemme krav og forventninger, og sikre, at projektet realiseres efter afstemte forventninger.

Ekspert indenfor glas – vinduer – døre

LE Glas har medarbejdere med højt erfaringsniveau og uddannelse, der gør os i stand til at rådgive og service indenfor glasløsninger samt tilbehør til glas – vinduer – døre  på den bedst tænkelige måde.

LE Glas har nu en CO2 neutral hjemmeside

Vi er stolte over, at kunne sige at vi deltager i ordningen af CO2 neutrale hjemmesider.

Men hvad betyder det, at have en CO2 neutral hjemmeside?
Baggrunden for initiativet ”CO2 neutralt website” er, at computerbrug og internettet i dag er årsag til mere CO2-udledning end luftfarten, grundet det store strømforbrug.

Initiativet går ud på, at virksomheder – store som små og fra alle brancher – går sammen om at neutralisere den CO2 deres hjemmesider udleder.

CO2–neutraliseringerne skabes ved opførelse af nye vedvarende energikilder (eks. vindmøller), og deltagelse i CO2–reducerende projekter (globalt). Deloitte er uvildig auditor på CO2–neutraliseringerne.

Ordningen ”CO2 neutralt website” administreres af IngenCO2.dk, der holder til i Forskerparken i Århus. IngenCO2.dk er skabt i samarbejde med Videnskabsministeriet.

Se vores certifikat her eller læs mere om CO2 neutrale hjemmesider på IngenCO2.dk.