Kundereferencer

Peter David Turner

Glarmester LE Glas

Efter 3 års søvnløse nætter og generel irritation fra kraftig støj fra et værtshus på den anden side af gaden, min kone og jeg besluttede at investere i nogle nye støjdæmpende vinduere. Vi kontaktede derfor tre glarmestre for et tilbud. Den første glarmester lovede at sende os et tilbud ud fra de oplysninger, han fik over telefon (vi troede, det var mærkeligt, og vi venter stadig på at modtage hans tilbud!) Den anden gav os et tilbud og en dato for opmåling, men mødt ikke op ” fordi de havde en mand syg.”
Den tredje var en frisk ung glarmester kaldet Charlie fra firmaet LE GLAS Aps. som var venlig nok til at besøge os for et gratis og uforpligtet snak på en lørdag eftermiddag!

Charlie er ikke kun en frisk ung mand med en dejlig personlighed, han er også en rigtig god faguddannet glarmester. Han gav os masse af inspiration og god råd om det rigtige valg af glas til at optimere vores energibesparelser samt at reducere støjen. Charlie tjekket også tilstanden af de gummiforseglinger og glaslister omkring vinduerne, som var i dårlig stand, og foreslog en alternativ billigere måde at erstatte dem. Hans teknisk forklaring om vinduets konstruktion, og hvilke effekter de nye vinduerne ville have, var meget betryggende, samt prisen og fleksibilitet var også meget rimelig.

Vi havde absolut ingen tvivl om, at LE Glas var den rigtige virksomhed for os.

Det tog LE Glas Aps kun 12 dage fra vores indledende snak med Charlie den lørdag eftermiddag til færdiggørelsen af arbejdet. Det omfattede måling, bestilling af vinduerne fra fabrikken, transport, montering og oprydning. Le Glas informeret os, når de bestilte vinduerne og hvornår de ville montere dem. Alt fungerede præcist som Charlie lovet. Dagen, arbejdet startede, var Charlie og en anden glarmester kaldet Lennard ankomt som planlagt kl. 9. og var helt færdig kl.1530.

Nu efter 3 års irritation, kan vi endelig slappe af…effekten fra vinduer er fantastisk!!

TAK til Charlie og Lennard.

Hvis du ønsker en god glarmester der gør hvad de lover, bør du ringe LE GLAS Aps.
Med venlig hilsen
Robert Bates
fredriksberg@live.com

Back to list