Kundereferencer

Renovering af vinduer samt nye energiruder til Andelsforeningen på Frederiksberg.

Andelsforeningen AB/ Frederiksberg Alle 52 MFL i flot ejendom på Frederiksberg Allé 52- 54, Martans Allé – Madvigs Allé, Frederiksberg vil fremover kunne spare på varmeregningen og slippe for arbejdet med at slibe og male vinduesrammer. Det sker efter, at LE Glas har udført renovering af foreningens vinduer fra almindelige termoruder til energirúder – og i den forbindelse har skiftet de gamle trælister ud med vedligeholdelsesfri alu-lister.

Hos LE Glas samarbejder vi med boligforeninger. Det er en helt særlig disciplin, hvor beboerdemokrati udgør et centralt omdrejningspunkt på lige fod med økonomiske og arkitektoniske overvejelser.

I boligforeninger er beboerne gennem demokratiske flertalsbeslutninger medbestemmende hele vejen gennem et projektforløb – det være sig ved vinduesudskiftning eller ved nybyggeri.

LE Glas deltager gerne på beboer- og bestyrelsesmøder, hvor vi fortæller om fordele og ulemper ved forskellige løsninger, og vi har selvfølgelig prøvevinduer med, så beboerne ved selvsyn kan opleve mulighederne.

Nye vinduer til andelsforeningen – LE Glas 4Nye vinduer til andelsforeningen – LE Glas 4Nye vinduer til andelsforeningen – LE Glas 2Nye vinduer til andelsforeningen – LE Glas 2Nye vinduer til andelsforeningen – LE Glas 3Nye vinduer til andelsforeningen – LE Glas 3Nye vinduer til andelsforeningen – LE Glas 1Nye vinduer til andelsforeningen – LE Glas 1

Back to list