Skydedøre på bestilling, så de passer præcist

Skydedøre på bestilling

Vi producerer skydedøre på bestilling, så de passer præcist til dit hus. Du kan bestille et tilbud og få et prisoverslag inden for 24 timer, der giver en indikation af prisen på en ny skydedør tilpasset dit hus, inkl. montering og ekstra tilbehør.

Gratis kontrolmåling

Vi hjælper dig gerne med et prisoverslag. LE Glas foretager gratis kontrolmåling. Klik her og bestil en gratis opmåling Vi sender vores Vinduesmester. som rådgiver dig om vinduer og døre, foretager opmåling og sender dig et tilbud.

Skydedøre

Skydedøre fra LE Glas med store glasfelt giver et stort lysindfald i din bolig og sikrer dig samtidig et godt udsyn. Så kan du nyde naturen, selvom du opholder dig indenfor.

Hæveskydedøre

Med vores hæveskydedør behøver du ikke tænke på, om der er plads inde eller ude til, at døren kan åbnes, da hæveskydedørene ikke har noget svingareal

Moderne skydedøre

Skydedøren er velegnet som adgang til terrassen fordi den dør man åbner kører sidelæns og ikke fylder ude på terrassen.

LE Glas udskifter din Skydedør

Der er mange ting at tage stilling til når man køber vinduer eller døre. Lige fra karmdybde, energibesparelse, vedligehold og til flere farver på elementerne. Få den skydedør som passer til din bolig. Bestil et gratis besøg af en erfaren konsulent samt et uforpligtende tilbud.

Hvis du ønsker et stort lysindfald og samtidig ønsker nem adgang til terrassen og haven er en skydedør et oplagt valg.

Skydedøren er velegnet som adgang til terrassen fordi den dør man åbner kører sidelæns og ikke fylder ude på terrassen. En skydedør kan produceres i langt større mål end en alm dobbelt terrassedør. Den kan også fremstilles som dobbelt skydedør hvor dørpladerne mødes midt på døren.
Efter ønske kan der vælges iblandt forskelligt tilbehør som f.eks. luftventiler, lydglas, not i karmen til evt lysningsplader, 3-lags termo med mere
Skydedøre fremstilles i plast, træ/alu eller mahogni.

  • Har du bemærkninger vedrørende din forespørgsel, så tilføj dem her.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.