Støjdæmpende ruder

  • Med solafskærmede ruder reduceres mængden af varmeenergi og lys, der slipper ind gennem ruden. 
  • Solafskærmende ruder kan holde op til 85 % af solenergien ude og dermed overholde lovkravet om max. 25 °C.
  • Solafskærmede ruder er enten gennemfarvede eller belagte og absorberer og reflekterer en stor del af solstrålingen.
  • LE Glas tilbyder rådgivning og sparring om forskellige solafskærmede ruder, som kan regulere, hvor meget solvarme og lys boligen får tilført i de varme sommermåneder.

Solafskærmende ruder

Effektiv

Solafskærmende ruder er en effektiv måde til at holde indendørstemperaturen og benyttes typisk i syd- og vestvendte glas facader i kontorbyggerier og skoler.

Reflekterer solens varme

Solafskærmende ruder reflekterer op imod 60% af solens varme. Samtidig holdes generende sollys ude, mens naturligt lys lukkes ind.

Optimal udnyttelse af sollyset uden solvarme

Der anvendes solafskærmende ruder oftest i store vinduespartier, hvor man ønsker optimal udnyttelse af sollyset, mens solvarmen holdes ude.

Solafskærmning er en af de vigtigste faktorer til at skabe et godt indeklima

Solafskærmede ruder virker mod overophedning af rummene, da de hindrer varmestrålerne i at trænge ind på den indvendige side af glasset og dermed varme luften i rummet op.  En solafskærmede rude, kan reducere en bygnings energiforbrug markant, samtidig med at indeklimaet bliver væsentlig forbedret.

Førende specialister

LE Glas er en af de førende specialister inden for solafskærmende ruder. Vi løser opgaver for kontordomiciler, offentligt byggeri, kulturinstitutioner, hoteller, uddannelsesinstitutioner, mindre erhvervsvirksomheder samt private boliger. Vi samarbejder tæt med arkitekter, entreprenører og bygherrer.

Vi tilbyder rådgivning og sparring og udfører projektet i alle faser af processen fra projektering og valg af den rigtige løsning til montering.

  • Har du bemærkninger vedrørende din forespørgsel, så tilføj dem her.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.