Giv boligindretningen nyt liv med en spændende spejlløsning

  • Få dine små rum til at fremstå større
  • Dobbelt glæde af blomsterbuketten
  • Kun fantasien, der sætter grænser
  • Makeup spejle, Toiletspejle eller Aerobicspejle efter dine ønsker
  • I præcis de mål og facetslibninger
  • Særlige vådrumsspejle til badeværelset
  • Sikkerhedsspejle

Giv boligindretningen nyt liv med en spændende spejlløsning

Få dine små rum til at fremstå større – og få dobbelt glæde af blomsterbuketten. Det er kun fantasien, der sætter grænser.

LE Glas leverer LED spejle, makeup spejle, toiletspejle og aerobicspejle m.v. i præcis de mål og facetslibninger, du ønsker. Til badeværelset finder du særlige vådrumsspejle, og til miljøer hvor der f.eks. kommer børn, kunder eller mange mennesker finder du særlige sikkerhedsspejle.

Spejle til Badeværelser

Vådrumsspejlet er en type spejl, hvor spejlbelægningen på bagsiden er dækket af et ekstra lag glas, for at undgå indtrængning af fugt. LE Glas leverer vådrumsspejle i 6 mm.

Spejle efter mål

Vi leverer alle spejlløsninger – fra vådrumsspejle til det private badeværelse til designede spejlløsninger i private halls eller professionelle indgangspartier, fitnesscentre, institutioner, venteværelser m.v.

LED spejle

Med LED spejle kan du opnå en fantastisk effekt i dit private badeværelse. Belyste spejle er ideelle til badeværelsesspejle, men kan også anvendes til makeupspejle. Uanset hvor du anvender dem, skaber de et behageligt lys, der også sagtens kan medvirke til at skabe hygge i indretningen af dit hjem

Standardspejle kan leveres i netop den størrelse der passer til det ønskede behov, og spejlet kan laves i mange faconer for et individuelt look.

 

Vi leverer alle spejlløsninger – fra vådrumsspejle til det private badeværelse til designede spejlløsninger i private halls eller professionelle indgangspartier, fitnesscentre, institutioner, venteværelser m.v. Her kan du bestille spejle på vores webshop.

Værd at vide om spejle fra LE Glas

Et almindeligt enkelt lags spejl leverer LE Glas i 3, 4 og 6 mm.

Vådrumsspejlet er en type spejl, hvor spejlbelægningen på bagsiden er dækket af et ekstra lag glas, for at undgå indtrængning af fugt. LE Glas leverer vådrumsspejle i 6 mm.

Sikkerhedsspejlet er en type spejl, som er holdt sammen af en folie, der monteres således, at to spejle vendes ryg mod ryg. Går spejlet itu, vil folien holde på de skarpe splinter og dermed yde sikkerhed mod personskade.

LE Glas leverer sikkerhedsspejle i 4 og 6 mm m/ folie på bagsiden samt 6 mm lamineret.

  • Har du bemærkninger vedrørende din forespørgsel, så tilføj dem her.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.