Undgå støj med lyddæmpende ruder

Lydniveauet på skoler, hospitaler, kontorer og andre steder, hvor mange mennesker er samlet, bliver til stadighed højere, og en minimering af støj er afgørende for at sikre et behageligt miljø, hvor det er muligt at koncentrere sig.

LE Glas kan hjælpe dig med rådgivning og sparring om støjdæmpende ruder.

Undgå støj med lyddæmpende ruder

Udefrakommende høje lyde påvirker vores velvære og værdien af din bolig negativt

Løsningen kan være støjdæmpende ruder som reducerer udefrakommende støj, bidrager til øget velvære og  gør dig bolig mere attraktiv.

Du kan vælge mellem ruder med forskellig glastykkelse, ruder med lydlaminat eller vinduer med forsatsrammer.

Lydisolering af eksisterende vinduer

I ældre huse, hvor vinduerne er i god stand, kan det være en udmærket idé at udskifte de gamle runder i forsatsvinduerne med nye støjreducerende ruder, som samtidigt giver en varmeisolerende virkning.

Hvis der er tale om nyere termovinduer i god stand, vil det være muligt at genbruge rammerne og nøjes med at udskifte termoruderne med nye lyddæmpende energiruder og således opnå henholdsvis en varme- og lydmæssig gevinst uden nogen visuel forskel.

Lydisolering - forsatsvinduer

Forsatsvinduer – forsatsrammer monteres med ruder energiglas lydlamineret energiglas eller en dobbelt energitermorude, alt efter hvor meget lyddæmpning der er ønskes. Det bedste resultat opnås med forsatsvinduer med karm, hvor det er muligt at få afstand mellem det yderste vindue og det nye forsatsvindue

Brug os som sparringspartner

Du har altid mulighed for at sparre med os. Vi byde ind med vores viden og erfaring, som kommer dig til gode.  Der er flere måder at dæmpe støjen på uden at gå på kompromis med ventilation. Vi tilbyder sparring og dokumenterede løsninger til effektiv støjdæmpning.

Du behøver ikke udskifte vinduet

Der kan opnås en markant forbedring af vinduets støjisolering ved at udskifte ruden eller montere et forsatsvindue med støj reducerende glas. Et renoveret vindue med de rigtige glas giver i mange tilfælde både bedre og billigere løsninger end en vindues udskiftning.

  • Har du bemærkninger vedrørende din forespørgsel, så tilføj dem her.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.