Kundereferencer

“Switch-glas” i mødelokalet Ejendomsmægler Nybolig i Hellerup

Hensynet til både kunder og personale betyder, at en række virksomheder ønsker at kunne sidde diskret og uforstyrret når der holdes møder, men samtidig have mulighed for fuldt lysindfald, når der ikke er kundemøder. Hvis du har behov for den form for fleksibilitet, er Switch-glas en genial løsning. Switch-glas funger sådan, at du kan aktivere glassets tilstand, så du bestemmer, om det skal være mat eller gennemsigtig tilstand.

Hos Ejendomsmægler Nybolig aktiveres funktionen ved hjælp af vægkontakter, fjernbetjeninger, bevægelsessensorer, lyssensorer eller timere sådan at både glasskillevæggene og glasdøren i mødelokalet skifter fra mat til gennemsigtigt, afhængig af virksomhedens specifikke behov.

Switch-glas kan benyttes i mange forskellige områder og rum. F.eks. på kontorer kan løsningen installeres som skillevægge ved opdeling af rum – og på den måde skabe mødelokaler og kontorer, der skifter fra åbne til uigennemsigtige miljøer på et splitsekund.

BESTIL GRATIS OPMÅLING

og få et uforpligtende tilbud på dit nye Glasværn. Inden du køber dit nye Glasværn, er det vigtigt, at du får professionel rådgivning, så du får den løsning, der passer til netop din bolig og dine behov
Back to list