Terrassedøre

Vi producerer alle døre på bestilling, så de passer præcist til dit hus.

Du kan bestille et tilbud og få et prisoverslag inden for 24 timer, der giver en indikation af prisen på en ny dør tilpasset dit hus, inkl. montering og ekstra tilbehør. Vi hjælper dig gerne med et prisoverslag. LE Glas foretager gratis kontrolmåling. Klik her og bestil en gratis opmåling Vi sender vores Vinduesmester. som rådgiver dig om vinduer og døre, foretager opmåling og sender dig et tilbud.

Vi producerer alle døre på bestilling, så de passer præcist til dit hus.

Du kan bestille et tilbud og få et prisoverslag inden for 24 timer, der giver en indikation af prisen på en ny dør tilpasset dit hus, inkl. montering og ekstra tilbehør. Vi hjælper dig gerne med et prisoverslag. LE Glas foretager gratis kontrolmåling. Klik her og bestil en gratis opmåling Vi sender vores Vinduesmester. som rådgiver dig om vinduer og døre, foretager opmåling og sender dig et tilbud.

Velfac Terrassedøre

Åbn op for udelivet med nye terrassedøre til din bolig. Du får masser af muligheder for at vælge den terrassedør, der passer i farven og stilen.

Terrassedøre

Terrassedørens design laves efter dit ønske. Du kan vælge en terassedør med sprosser eller uden, hvis det passer bedre ind i stilen, og du har altid frit farvevalg både ind- og udvendig.

Skydedøre

En skydedør er en nem måde at få lys og luft på og samtidig bringe naturen ind i boligen. Du får mulighed for at bruge haven og huset på en helt ny måde.

LE Glas udskifter din Terrassedør eller Skydedør

Der er mange ting at tage stilling til når man køber vinduer eller døre. Lige fra karmdybde, energibesparelse, vedligehold og til flere farver på elementerne. Få den Terrassedøre eller Skydedør som passer til din bolig og bestil et gratis besøg af en erfaren konsulent samt et uforpligtende tilbud.

Terrassedøre findes til alle vinduesserierTerrassedøren indgår altså i en naturlig sammenhæng med vinduerne. Derfor kan du få en terrassedør, der lige nøjagtigt passer til dit hus.

Terrassedøren design laves efter dit ønske – både med og uden sprosser. Terrassedørene leveres med 2- eller 3-lags ruder alt efter dit behov for energibesparelse

  • Har du bemærkninger vedrørende din forespørgsel, så tilføj dem her.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.