Udskiftning af ruder i nye og gamle vinduer

  • Energiruder
  • Termoglasruder
  • Råglas
  • Lydglas
  • Vi hjælper dig på vej, så du får den helt rette løsning til din bolig.

Udskiftning af ruder i nye og gamle vinduer

Energiruder, termoglasruder, råglas og lydglas… Vi hjælper dig på vej, så du får den helt rette løsning til din bolig.

Kontakt Glarmester LE Glas for gratis opmåling

Energiruder

Hvis dine vinduesrammer og karme er i god stand vil du som regel kunne nøjes med at skifte glasset ud fra gamle termoruder til nye lavenergiruder.

Beskyt miljøet

Energiruder har en særlig refleksbelægning, der gør, at solens varme bedre bibeholdes inde i boligen. Med nye energiruder skal du købe mindre energi for at opretholde stuetemperaturen. Du beskytter miljøet.

Spar på varmeregningen

Energiruder fra LE Glas produceres som KLIMAPLUS argon lavenergiruder klasse A med varm kant, og isolerer tre gange bedre end ældre termoruder.

.

Få bedre sundhed

På grund af ruderens varmereflekterende belægning er rudens overfladetemperatur højere end på almindeligt glas. Lavenergiruder reducerer derfor de problemer med kondens og kuldenedfald, vi kender fra almindelige ruder. Det giver bedre indeklima og øger din sundhed.  Få også bedre sundhed ved at dæmpe støjen.

Reducer gener fra støj

LE Glas tilbyder lydisolerende ruder. Støjdæmpende energiruder er specielt konstrueret til at reducere støj fra såvel udefrakommende kilder som indendørs miljøer – f.eks. trafik, naboer, aktivitetsrum eller arbejdskolleger. Støjdæmpende ruder reducerer lyden med 6dB mere end almindelige ruder, svarende til næsten en halvering.

Når solen skal afskærmes

Solen giver et godt lysindfald, som bevares i Energiruder med sol afskærmning. Men der kan være behov for at skærme af for direkte sol, både for at hindre, at lokalet bliver for varmt, og for at hindre reflekser eller blænding fra direkte sollys. Ruder med afskærmning er belagt med et tyndt lag metal, som bevirker, at solens energi og varme reflekteres på ruden. Det betyder, at der ikke slipper samme mængde varme ind i rummet som ved almindelige ruder.

Energiruder fra LE Glas leveres med udvendig eller indvendig afskærmning, afhængig af dine behov. Udefra vil ruden synes en anelse mørkere end almindelige ruder, men indefra vil du ikke opleve nogen visuel forskel. Du bevarer lysindfaldet, opnår et bedre indeklima og sparer omkostninger til nedkøling af lokalet.

Når du skal vælge nye ruder til dine vinduer

Når du skal vælge ruder er der rigtig mange muligheder at vælge imellem. Skal ruden være energibesparende, solafskærmende, reducere indsyn, være lyddæmpende eller skal det vare en sikkerhedsrude. Hos Glarmester LE Glas tilbyder vi faglig rådgivning af vælg af rudetyper. Det er muligt at kombinere ruder så de skærmer mod solen samtidig med at de er energibesparende samt støjdæmpende.

LE Glas kan tilbyde:

    • Termoruder i store størrelser – Termoruder til butikker – Termoruder med solafskærmende glas – Termoruder med brandglas – Termoruder med skudsikkert glas – Termoruder Lavenergi – 2 lags Termoruder – 3 lags Termoruder – Termoruder med Råglas – Termoruder i facon – Termoruder med lyddæmpning – Termoruder med hul

 

Standard ruder

Standard ruder er almindelige lav energiruder, som giver et behageligt, lyst indemiljø og en så neutral gengivelse af farverne i den omgivende natur, som det er teknisk muligt. Med en standard rude opnås et lavere forbrug til opvarmning samt et forbedret indeklima pga. reduktion af kuldenedfald.

Standardruder er bygget op af to eller 3 lag glas med et afstandsprofil imellem.

Varmetabet fra boligen har stor betydning for boligens varmeforbrug. Rudens isoleringsevne (Ug-værdi) er derfor vigtig. Energiruder har en god isoleringsevne og en høj lystransmission. Det betyder, at du vinder meget på det lys, der trænger igennem rude.

Sikkerhedsruder

Sikkerhedsglas forhindrer eller minimerer risikoen for personskade, hvor personer kan komme i ufrivillig kontakt med glasflader. F.eks. i terrassedøre, skydedøre, facadedøre og lavsiddende vinduer. Vi leverer sikkerhedsglas både som hærdet eller lamineret glas. Begge glastyper øger din personsikkerhed.

Ruder der er opbygget med hærdet glas

Ruder der er opbygget med hærdet glas produceres således, at glasset varmes op til meget høje temperaturer, hvor der dannes spændinger i glassets overflade. I processen får glasset større modstandsdygtig over for påvirkning.

Ved bryd granulerer hærdet glas til en mængde uskarpe småstykker, som minimerer risikoen for alvorlige skæreskader.

Ruder der er opbygget med lamineret glas

Lamineret glas er to eller flere lag glas lagt sammen med en specielfolie. Glassene varmes op til et niveau, der får folien til at smelte sammen med glassene. Glasset bliver således lamineret, men er stadig gennemsigtigt.

Specielfolien i lamineret glas holder glasstykkerne sammen i en sammenhængende glasskive og forhindrer alvorlige skæreskader, hvis ruden skulle gå i stykker.

Solafskærmende ruder

Solafskærmende ruder er en effektiv måde til at holde indendørstemperaturen nede i rum med store vinduespartier.

Solafskærmende ruder benyttes typisk i syd- og vestvendte facader f.eks. i kontorbyggerier og skoler. Ruderne reflekterer op imod 60% af solens varme. Samtidig holdes generende sollys ude, mens masser af naturligt lys lukkes ind.

Støjdæmmende ruder

Er du generet af udefrakommende støj? I sådanne tilfælde er lydreducerende glas det ideelle valg, lydreducerende glas der reducerer støj, forbedre indemiljøet væsentligt.

Satineret glas

Med satineret glas får du en termorude der er “mat”. Det gør, at man ikke kan kigge gennem glasset, men at der stadig kommer lys ind i rummet. Glasset er velegnet til badeværelser, hvor man ikke ønsker frit gennemsyn. Med ruden får du desuden samme gode isoleringsevne som ved en standard energirude og de fordele der hører med.

Energiruder fra LE Glas giver varmeisolering og lydisolering

Energiruder fra LE Glas giver varmeisolering, lydisolering, ekstra styrke og sikkerhed – samt beskyttelse mod vejrlig. Vi anbefaler ruder med lamineret glas på indersiden til vinduer placeret over områder, hvor folk sover, leger eller arbejder. Lamineret glas er designet til at holde fragmenterne sammen i tilfælde af brud, og tilgodeser således den højeste grad af personsikkerhed.

Fagprofessionel rådgivning

Fagprofessionel rådgivning, uforpligtende tilbud samt gratis opmåling. LE Glas tilbyder et komplet sortiment af energiruder, der passer til dine særlige behov.  Ring på telefon nr. 25 71 77 78 og få en snak med en af vores fagfolk. Du kan også udfylde kontaktformuleren  klik her – så ringer vi til dig, helt uforpligtende.

  • Har du bemærkninger vedrørende din forespørgsel, så tilføj dem her.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.