Din certificerede VELUX og VELFAC vinduesmester

  • Certificeret vinduesmester
  • Udskiftning termoruder i Velfac vinduer og døre samt Velux ovenlysvinduer.
Glarmester LE Glas

Velux termoruder

LE Glas rådgiver dig om hvilken slags rude der er den rigtige til dit formål. Vi anbefaler at du bruge ruder med lamineret glas på indersiden til vinduer placeret over områder, hvor folk sover, leger eller arbejder. Lamineret glas er designet til at holde fragmenterne sammen i tilfælde af brud.

Beskyt miljøet

Energiruder har en særlig refleksbelægning, der gør, at solens varme bedre bibeholdes inde i boligen. Med nye energiruder skal du købe mindre energi for at opretholde stuetemperaturen. Du beskytter miljøet.

Spar på varmeregningen

Nye energiruder produceres som lavenergiruder med varm kant, og isolerer tre gange bedre end ældre termoruder.

Glarmester-LE-Glas-energiruder

Lav energiruder

På grund af ruderens varmereflekterende belægning er rudens overfladetemperatur højere end på almindeligt glas. Lavenergiruder reducerer derfor de problemer med kondens og kuldenedfald, vi kender fra almindelige ruder. Det giver bedre indeklima og øger din sundhed.  Få også bedre sundhed ved at dæmpe støjen.

Reducer gener fra støj

LE Glas tilbyder lydisolerende ruder. Støjdæmpende energiruder er specielt konstrueret til at reducere støj fra såvel udefrakommende kilder som indendørs miljøer – f.eks. trafik, naboer, aktivitetsrum eller arbejdskolleger. Støjdæmpende ruder reducerer lyden med 6dB mere end almindelige ruder, svarende til næsten en halvering.

Energiruder-fra-LE-Glas

Sol afskærmende energiruder

Solen giver et godt lysindfald, som bevares i Energiruder med sol afskærmning. Men der kan være behov for at skærme af for direkte sol, både for at hindre, at lokalet bliver for varmt, og for at hindre reflekser eller blænding fra direkte sollys. Ruder med afskærmning er belagt med et tyndt lag metal, som bevirker, at solens energi og varme reflekteres på ruden. Det betyder, at der ikke slipper samme mængde varme ind i rummet som ved almindelige ruder.

Energiruder leveres med udvendig eller indvendig afskærmning, afhængig af dine behov. Udefra vil ruden synes en anelse mørkere end almindelige ruder, men indefra vil du ikke opleve nogen visuel forskel. Du bevarer lysindfaldet, opnår et bedre indeklima og sparer omkostninger til nedkøling af lokalet.

Udskiftning af termoruder i Velux ovenlysvinduer og Velfac vinduer

Der er mange fordele ved at udskifte dine gamle termoruder ud til ny energiruder.

Du får en meget bedre varmeudnyttelse, og hvis vi bare starter med at tænke på størrelsen på varmeregningen. Typisk vil der være en besparelse på 3-5000 kroner årligt for et helt almindeligt parcelhus.

LE Glas tilbyder at servicere din Velux og Velfac vinduer

Vi har opbygget stor erfaring med at servicere Velux ovenlysvinduer og Velfac vinduer hos private samt boligforeninger og boligselskaber.

VELUX ovenlysvinduer og Velfac vinduer er bygget af solide materialer, så det kan sagtens være, jeres vinduer er i fin stand. Almindeligt slid og det hårde danske vejrlig kan imidlertid godt sætte sine spor, og når det sker, er det vigtigt at være på forkant.

Vi kontrollerer for skader, optimerer funktionaliteten og forlænger vinduets levetid 

Er dine VELUX ovenlysvinduer eller Velfac vinduer mere end fem år gamle, vil et servicetjek allerede nu kunne gøre en forskel. Ved et service opfanger vi alle de små fejl, før de bliver store, og sikrer et fælles højt niveau på alle vinduer. Samtidig vil vores servicekonsulent give en generel status på vinduerne i forhold til alder og tagets øvrige stand.

Service består af:

  • Systematisk gennemgang af hvert enkelt vindue.
  • Registrering af skader, udskiftning/stramning af skruer, smøring af bevægelige dele, kontrol af pakninger, rude, beslag m.m.
  • Afrapportering om vinduernes stand, med anbefalinger til forbedringer, samt et uforpligtende tilbud på udførsel af disse.

Kontakt Service

Vores afdeling for service og reservedele er klar til at hjælpe dig, både med rådgivning om nye energiruder og bestilling af reservedele. Ring eller mail til os klik her

  • Har du bemærkninger vedrørende din forespørgsel, så tilføj dem her.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.