Kundereferencer

Velfac vinduer til Kunde på Frederiksberg

Træ/alu vinduer fra LE Glas / Velfac letter vedligeholdelsen.

LE glas har leveret og monteret ny vinduer i træ/alu for kunde på Frederiksberg. Kunden få en holdbar vinduesløsning, der ser smuk ud år efter år. Der er minimal vedligeholdelse. Dertil har vores kunden opnået besparelse på det løbende varmebudget ved valgt af energirigtigt glas, der desuden forbedrer indeklimaet og øger sundheden for hele familien.

LE Glas yder produktuafhængig rådgivning, og har kun én interesse, nemlig at nå frem til den løsning, der harmonerer bedst med kundens bolig, smag og ønsker. I god dialog fandt vi sammen den helt rigtige løsning for vores kunde, der valgte vinduer fra vinduesfabrikken Velfac.

LE Glas har haft den fulde entreprise for kunden omkring udskiftning af vinduer. Den fulde entreprise indebærer: opmåling af vinduer og døre; rådgivning om typer og materiale; afgivelse af tilbud; udarbejdelse af tidsplan og evt. procesplan; levering af vinduer, døre og andre materialer; montering af samtlige døre og vinduer, der er omfattet af entreprisen; samt bortkørsel af gamle vinduer og andet byggeaffald.

Når LE Glas påtager sig den fulde entreprise, kan kunden trygt overlade alt arbejde til os. På den måde sparer kunden tid med at koordinere arbejdet imellem forskellige underleverandører, og vi får optimale vilkår for at planlægge et effektivt forløb. Der gik da også kun x dage fra kunden henvendte sig første gang til det flotte resultat stod klar til levering.

Er du i tvivl om, hvorvidt din bolig trænger til nye vinduer og døre, eller ved du ikke, hvilken slags vinduer og døre der harmonerer bedst til din bolig, kan vi rådgive og vejlede dig, så vi sammen finder den helt rigtige løsning, der matcher dine ønsker og behov.

Kontakt os på telefon 31 34 30 42 for et uforpligtende tilbud til en konkurrencedygtig pris .

Hos LE Glas har vi stor erfaring med udskiftning af døre og vinduer. Vi har hjulpet mange private kunder og erhvervskunder, der har haft behov for nye vinduer og døre. Vi tager altid udgangspunkt i dine ønsker, og kommer med forslag som passer til netop dit behov og din bolig. LE Glas monterer bl.a. vedligeholdelsesfri vinduer i træ og aluminium, som holder mange år frem. Har du tidligere haft utætheder i og omkring dine vinduer og døre, vil en udskiftning til nye modeller også kunne aflæses på varmeregning, som sandsynligvis vil falde. Vi kommer gerne ud på din adresse og giver forslag til forbedringer, ligesom vi gerne giver tilbud på udskiftning og montering af nye vinduer og døre.

Med stor faglig ekspertise og mange tilfredse kunder, står LE Glas også parat til at hjælpe dig.

Vinduer fra LE Glas 2Vinduer fra LE Glas 2Vinduer fra LE Glas 3Vinduer fra LE Glas 3Vinduer fra LE GlasVinduer fra LE GlasVinduer fra LE Glas 1Vinduer fra LE Glas 1

Back to list