Kundereferencer

Vedligeholdelsesfrie vinduer til kunde i Søborg.

Vedligeholdelsesfrie vinduer til kunde i Søborg.

Det var en fornøjelse for LE Glas at hjælpe en kunde i vores eget nærområde i Søborg med en komplet opgradering af huset fra gamle termoruder til nye energirigtige ruder, samt flere nye flotte vedligeholdelsesfrie alu– trævinduer med lavenergi glas.

Ud over spare penge på varmebudgettet, fordi energiglas er designet til at holde på varmen, giver de nye energiruder samt vinduer et godt indeklima, da de reducerer omfanget af træk og kondens.

Nye vinduer og renovering af gamle ruder er ikke kun sund fornuft, det øger også husets værdi.

LE Glas påtager sig hele entreprisen ved renovering – og forestår både levering og montering af vinduer og døre i dit hus. Måske er det også noget du overvejer? Bestil LE Glas til et gratis vinduestjek på 31343042 eller info@leglas.dk.

Nye-vinduer-fra-LE-Glas-Soborg-06Nye-vinduer-fra-LE-Glas-Soborg-06Nye-vinduer-fra-LE-Glas-Soborg-05Nye-vinduer-fra-LE-Glas-Soborg-05Nye-vinduer-fra-LE-Glas-Soborg-04Nye-vinduer-fra-LE-Glas-Soborg-04Nye-vinduer-fra-LE-Glas-Soborg-03Nye-vinduer-fra-LE-Glas-Soborg-03Nye-vinduer-fra-LE-Glas-Soborg-02Nye-vinduer-fra-LE-Glas-Soborg-02Nye-vinduer-fra-LE-Glas-Soborg-01Nye-vinduer-fra-LE-Glas-Soborg-01

Back to list