Vi er specialister i Velfac vinduer og døre

  • Årelange erfaring inden for vindues montering
  • Fokus på design, energi, kvalitet og rådgivning, den ideelle løsning
  • Bredt udvalg af energimærkede klassiske vinduer, moderne vinduer, træ/alu vinduer og døre
  • 10 års garanti
  • Velfac vinduer og døre lever op til fremtidens krav indenfor
  • Sikkerhed og energibesparelse og sikrer dig tryghed i dit køb
  • Den højeste kvalitet i et holdbart dansk design

LE Glas er specialister i Velfac vinduer og døre

Vinduesmester LE Glas er specialister i Velfac vinduer og døre med årelange erfaring inden for vindues montering. Sammen med Velfac tilbyder vi med fokus på design, energi, kvalitet og rådgivning, den ideelle løsning, når du skal have nye vinduer, og dertil et bredt udvalg af energimærkede klassiske vinduer, moderne vinduer, træ/alu vinduer og døre med 10 års garanti.

Velfac vinduer og døre lever op til fremtidens krav indenfor sikkerhed og energibesparelse og sikrer dig tryghed i dit køb – hvad enten du skal renovere eller bygge nyt. Du får den højeste kvalitet i et holdbart dansk design, som passer til dig og din bolig.

Træ/Alu vinduer

Med vinduer i træ/alu får du en holdbar løsning, der ser smuk ud år efter år. Der er minimal vedligeholdelse og du kan

Moderne vinduer

Unikt design med meget enkle og stramme linjer. VELFAC 200 ENERGY er Velfac moderne vinduesserie, som er kendetegnet ved sit helt unikke minimalistiske udtryk med smalle rammer.

Klassiske vinduer

Klassiske vinduer understøtter ældre bygningers oprindelige stil og på den måde får du det helt rette udtryk.

LE Glas tilbyder gratis hjælp til opmåling af dine døre og vinduer.

Det betyder du ikke har ansvaret for målene. Dette er med til at sikre dig at du få vinduer og døre som du bliver glad for. Vi kalder det for tryghedsgaranti hos Vinduesmester LE Glas. LE Glas tilbyder montering af vinduer og døre i hele Danmark. Vores team af tømrer og glarmestersvende er klar til at montere dine nye vinduer og døre.

VELFAC er en anerkendt og veletableret international virksomhed med over 50 års erfaring med salg af stilrene og unikke vindues- og facadeløsninger i tidssvarende materialer af høj kvalitet. VELFAC er kendt for kvalitetsprodukter og produktudvikling med fokus på energi- og miljørigtige løsninger til nybyggeri og renovering af moderne og klassiske byggerier.

VELFAC udvikler, producerer og markedsfører facadevinduer og -systemer i unikke konstruktioner af træ, aluminium og komposit-profiler. Alle produkter er udviklet til at få størst muligt udbytte af det naturlige dagslys, og med funktionalitet og design i højsædet. LE Glas har gennem mange år monteret vindues/dør-løsninger og er godt rustet til at kunne rådgive dig, så du får den løsning, der passer bedst til dit hus.

LE Glas tilbyder gratis hjælp til opmåling af dine døre og vinduer.

Vinduesmester LE Glas fremviser eksempler på de typer vinduer eller døre, du ønsker, og kommer med råd og vejledning i, hvilke typer der passer bedst til dit hus. Der laves der en komplet opmåling af alle vindues- og dørhuller, og fremsendes tilbud i de ønskede typer og farver.

  • Har du bemærkninger vedrørende din forespørgsel, så tilføj dem her.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.