VINDUESMESTER LE GLAS

VINDUESMESTER LE GLAS

VELFAC VinduesMester® LE Glas er specialister i Velfac vinduer og døre med årelange erfaring inden for vindues montering. Sammen med Velfac tilbyder vi med fokus på design, energi, kvalitet og rådgivning, den ideelle løsning, når du skal have nye vinduer, og dertil et bredt udvalg af energimærkede klassiske vinduer, moderne vinduer, træ/alu vinduer og døre med 10 års garanti. Velfac vinduer og døre lever op til fremtidens krav indenfor sikkerhed og energibesparelse og sikrer dig tryghed i dit køb – hvad enten du skal renovere eller bygge nyt. Du får den højeste kvalitet i et holdbart dansk design, som passer til dig og din bolig.

Velfac VinduesMester LE Glas

LE Glas tilbyder gratis hjælp til opmåling af dine døre og vinduer.

Det betyder du ikke har ansvaret for målene. Dette er med til at sikre dig at du få vinduer og døre som du bliver glad for. Vi kalder det for tryghedsgaranti hos Vinduesmester LE Glas. LE Glas tilbyder montering af vinduer og døre i hele Danmark. Vores team af tømrer og glarmestersvende er klar til at montere dine nye vinduer og døre

Glarmesterarbejde

VELFAC udvikler, producerer og markedsfører facadevinduer og -systemer i unikke konstruktioner af træ, aluminium og komposit-profiler. Alle produkter er udviklet til at få størst muligt udbytte af det naturlige dagslys, og med funktionalitet og design i højsædet. LE Glas har gennem mange år monteret vindues/dør-løsninger og er godt rustet til at kunne rådgive dig, så du får den løsning, der passer bedst til dit hus

Som VELFAC VinduesMester® har LE Glas gennemgået en grundig uddannelse i service og montage af VELFAC vinduer og døre.

LE Glas VELFAC VinduesMester® – kvalitet fra start til slut i dit vindueskøb

Benytter LE Glas VELFAC VinduesMester, når du køber VELFAC vinduer, garanterer VELFAC at du får et godt produkt kombineret med en god rådgivning og godt udført håndværkerarbejde

Uddannet af VELFAC

LE Glas VELFAC VinduesMester er selvstændig glarmester og tømrermester. Vi har gennemført en grundig uddannelse i VELFAC vinduer og døre. Uddannelsen omhandler korrekt montage, kendskab til produktprogrammet samt god kunderådgivning.

VELFAC følger løbende op på vores montagearbejdet efter forskrifterne i VELFAC Montagevejledning. LE Glas VELFAC VinduesMester har en byggefaglig baggrund, drive en sund virksomhed med en god økonomi.

Sikkerhed og garanti

VELFAC yder 10 års garanti på vinduer inkl. glas. Garantiforpligtelserne i forbindelse med montagen af VELFAC vinduer og døre påhviler LE Glas VELFAC VinduesMester.

LE Glas tilbyder gratis hjælp til opmåling af dine døre og vinduer. Vinduesmester LE Glas fremviser eksempler på de typer vinduer eller døre, du ønsker, og kommer med råd og vejledning i, hvilke typer der passer bedst til dit hus. Der laves der en komplet opmåling af alle vindues- og dørhuller, og fremsendes tilbud i de ønskede typer og farver.

Kontakt os

  • Har du bemærkninger vedrørende din forespørgsel, så tilføj dem her.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.