Stort udvalg af vinduer og døre efter mål

  • Vinduer & Døre efter mål
  • Professionelle, faguddannede glarmestre og tømrer
  • Stor erfaring inden for vinduer og døre
  • Vi bistår dig i hele processen
  • Opmåling & Rådgivning
LE GLAS outrup logo

Gennemtænkt design
Dansk kvalitet

LE GLAS velfac logo

Viduer for livet
Vinduer og døre i helt unik kvalitet.

Hoveddøre

Vi producerer alle døre på bestilling, så de passer præcist til dit hus. Der er mange ting at tage stilling til når man køber vinduer eller døre. Lige fra karmdybde, energibesparelse, vedligehold og til flere farver på elementerne.

Forsatsvinduer

Vi producerer forsatsvinduer på bestilling, så de passer præcist til dit hus. Vi leverer og monterer kvalitetsforsatsvinduer med et enkelt lag eller med 2-lags glas, samt særligt støjdæmpende glas og med eller uden energibesparende filter.

Terrassedøre

Vi producerer alle terrassedøre og skydedøre på bestilling, så de passer præcist til din bolig. Terrassedøre og skydedøre findes til alle vinduesserier. Terrassedøren indgår altså i en naturlig sammenhæng med vinduerne. ..

Skydedøre

Skydedøren er velegnet som adgang til terrassen fordi den dør man åbner kører sidelæns og ikke fylder ude på terrassen. En skydedør kan produceres i langt større mål end en alm dobbelt terrassedør.                                    . ..

Vi er professionelle, faguddannede glarmestre og tømrer med stor erfaring inden for vinduer og døre. Vi bistår dig i hele processen med både opmåling, rådgivning om energibesparende glas, bestilling og af nye vinduer og døre.

Vinduesmester LE Glas bistå dig med rådgivning om de modeller, du kan vælge. LE Glas afgiver uforpligtende tilbud, og foretager altid gratis kontrolmåling.

LE Glas tilbyder et bredt udvalg af energimærkede klassiske vinduer, moderne vinduer, træ/alu vinduer og døre med 10 års garanti. Vinduer har stor betydning for din boligs stil, indeklima, holdbarhed og ikke mindst værdi.

Derfor er det en stor beslutning at skifte vinduer

LE Glas står helt på din side, og rådgiver dig gennem hele fasen fra hvilken type materiale, der opfylder dine ønsker for design, vedligehold og energirigtighed, til hvilken type tilbehør der matcher dine ønsker. Materialemuligheder for rammer findes i form af træ, træ/alu eller komposit. Vi rådgiver dig om materialerne, og hvad der passer til dit hus.

LE Glas rådgiver desuden om tilbehøret

Grebstype, åbningsindstillinger, børnesikring og sikkerhedspakker i det hele taget. Har du stilmæssige ønsker eller særlige behov for sikring af dit hjem? Eller overvejer du, hvor meget rent faktisk kan spare i energiomkostninger? Så rådgiver LE Glas dig også om tilbehør og glastyper.

  • Har du bemærkninger vedrørende din forespørgsel, så tilføj dem her.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.