Glarmester LE Glas forhandler Vipo Vinduer

Vipo Vinduer er specialister i kvalitetsvinduer og -døre. Vipos alsidige og fleksible produktion sikrer løsninger til et hvert hus eller lejlighed – hvad enten det drejer sig om:

•Koblede vinduer
•Kittede vinduer
•Sprossevinduer
•Forsatsvinduer

Vipos produkter er fremstillet af vestjyske håndværkere, som er stolte af deres håndværk og af det, de laver. Den stolthed vogtes der omhyggeligt over, og det skaber fordele for Vipos kunder og tilfredshed hos Vipos medarbejdere.

Vipo producerer udelukkende i fuldtræ og aldrig i fingerskarret træ, som ikke er nogen god løsning og er DVV-certificeret.

Gratis vindueskonsulent fra LE Glas

LE Glas har gennem mange år monteret vindues/dør-løsninger og er godt rustet til at kunne rådgive dig, så du får den løsning, der passer bedst til dit hus. Vi tilbyder gratis hjælp til opmåling af dine døre og vinduer.

Få et tilbud på dine vinduer og døre fra LE Glas

LE Glas fremviser eksempler på de typer vinduer eller døre, du ønsker, og kommer med råd og vejledning i, hvilke typer der passer bedst til dit hus. Der laves der en komplet opmåling af alle vindues- og dørhuller, og fremsendes tilbud i de ønskede typer og farver.

123 Billederne på denne side er venligt udlånt til LE Glas af Vipo Vinduer. For yderligere information om Vipos produkter henvises til www.vipo.dk