Fragt og levering

Vi tilbyder følgende leveringsmuligheder:

Fyn, Jylland brofaste øer, max 50 kg. kr. 399,00  Tilbehør ikke glas max. 1 kg. kr. 98,00. Tætningslister og profiler max 2 meter, kr. 119,00.

Gratis levering ved køb over 4000,- på LE Glas online shop

Afhentning af varer Ønsker du at afhente de varer som du har handlet på leglas.dk/webshop er du selvfølgelig meget velkommen til det.

Hvordan gør jeg?

Ønsker du selv at afhente dine varer, har du nemt mulighed for dette. Bestil samt betal på nettet og afhent din bestilling på vores adresse i Herlev. Du modtager en mail, så snart dine bestilling er klar til afhentning. Når du bestiller dine varer har du mulighed for at vælge “Gratis afhentning” under fragtform.

Vi giver besked pr. mail, alternativt pr. telefon, når dine vare er klar til afhentning.

Det er muligt at afhente varer på vores lager, Smedeholm 12- 14 – 2730 Herlev. Lageret er åbent alle hverdage fra kl. 06.30 til 15.30. Ved udlevering af din ordre vil du blive bedt om at vise dit ordrenummer. Vi anbefaler derfor, at du udskriver din ordre og medbringer den.

Glasvarer er pakket ind i plastik med kantbeskytter. Vi hjælper gerne med at bære glasvarerne til din bil dog uden ansvar for evt. efterfølgende transportskader.

Uafhentede varer er ikke omfattet af reglerne om “fortrydelsesretten”. Vi har varerne stående i 3 måneder hvorefter de smides ud, så sørg for at afhente inden for 3 måneder.

Levering finder sted på den af dig opgivne adresse jfr. ordrebekræftelsen

LE Glas anvender fragtfirmaer, og leverer i hele Danmark.

Der leveres ikke i Grønland og på Færøerne.

Levering sker på gadeniveau ved indgang ud mod gaden eller i indkørsel, med mindre der er indgået særskilt skriftlig aftale med LE Glas om at levere på f.eks. en etage, i en kælder eller ved en bagudgang. Det kan endvidere aftales, at varerne må stilles på adressen, hvilket i så fald sker på dit eget ansvar.

Hvis du ikke er hjemme på det aftalte leveringstidspunkt, risikerer du at fragtfirmaet må tage varerne med tilbage, og du vil være nødt til at betale for endnu en fragt.