Glasdør

LE Glas leverer kvalitets glasløsninger, glasprodukter og vinduestilbehør til gode priser i hele Danmark.

Sortimentet omfatter bl.a.  bruseløsninger, glas, termoruder, profilsystemer, beslag, greb, tætningslister, monteringsudstyr, glarmesterprodukter og specialværktøj til både den professionelle håndværkere og semi-proffen og gør-det-selv kunden.

LE Glas’ Webshop er en specialiseret E-mærkecertificeret on line webshop. Vi lagerfører et omfattende sortiment af produkter og tilbehør for hurtig levering og har eget værksted for tilpasning og specialløsninger. Faguddannet personale står klar med kompetent teknisk og praktisk vejledning til dit on line køb.

Du kan få dine produkter fragtet til døren i hele Danmark.

Du kan også anvende Click & Collect og afhente din bestilling hos LE Glas. LE Glas’ udstilling og butik er åben dagligt fra 7-15. Her er gratis kundeparkering.

Vi lægger vægt på at møde kunden med god service og høj grad af faglighed.

Spændende sortiment

Hos leglas.dk/webshop har vi et bredt og spændende sortiment af flotte glasprodukter til boligen. Hos os finder du glasprodukter og tilbehør til hjemmet i alle prisklasser, og vores mål er at gøre det let for dig at finde dine nye runde spejle eller ovale spejle, brusedøre og brusevæge, stænkplader, eller hærdet glas til din balkon og bestille dine produkter på mål så de passer perfekt til dit hjem.

Glasfaglig ekspertise

Vi har stor faglig ekspertise indenfor glas, og erfaring på området, som gør, at vores glasprodukter er af den bedste kvalitet, men til de rigtige priser. Vi kan levere på specialmål, så du kan få det som du vil have det. Én ting er dog sikkert – vi går aldrig på kompromis med den gode kvalitet og service, uanset hvad.

Vores målsætning er at samle det bedste udvalg af kvalitets glasprodukter til markedets bedste priser, som kan bestilles online i ro og mag.

Kundeservice og online chat

Hos leglas.dk/webshop har du nem og hurtig adgang til kundeservice med online chat. Vi yder hjælp og vejledning til produkterne og guider dig gerne igennem din bestilling.

Vi elsker at høre fra dig – kom med dine ideer og kommentarer

Hos leglas.dk/Webshop/ sætter vi uendelig stor pris på vores kunder – derfor vil vi gerne vide, hvis I, kære kunder, har nogle ideer, tips, indvendinger, kommentarer, ris eller ros til os. Vi sidder klar ved telefonerne alle hverdage mellem 8.00 og 16.00, så hvis du har et spørgsmål, er du mere end velkommen til at ringe til os. Du kan også komme i kontakt med os via vores kontaktform eller møde os på vores facebook-side. Vi ser frem til at høre fra dig.

Rigtig god fornøjelse!
Hilsen medarbejder teamet hos leglas.dk/webshop

Praktisk info


Alle priserne på hjemmesiden er udsalgspriser, inkl. moms og excl. opmåling og montage. Vi tager forbehold for trykfejl. Leveringstiden er normalt på 3-6 dage fra bestilling og for specialfremstillede (ordreproducerede) varer 12-18  arbejdsdage fra bestilling. Sikkerhed og CE-mærkning. Alt vores glas er CE-mærket, og lever op til de højeste krav på markedet.

Handelsesbetingelser 
Du kan finde information om vores handelsesbetingelser her: http://leglas.dk/Webshop/handelsesbetingelser/

Du kan bestille dine varer ved at klikke på varekategorier i menuen til højre.

Handelsesbetingelser

Du kan finde information om vores handelsesbetingelser ved at klikke her.
Du kan bestille dine varer ved at klikke på varekategorier i hovedmenuen.

Gratis afhentning af varer

Vi kan også tilbyde afhentning af varer på vores kontor/lager i Herlev. Ordren bestilles på hjemmesiden og den vil så blive gjort klar til afhentning. Du kan finde   information om vores afhentning af varer ved at klikke her.

Le Glas rundt spejl med poleret kanter