Glasdør

Glasprodukter i højeste kvalitet online

Bruseafskærmninger, brusedøre, brusevægge, energiruder, glas efter mål, glashylder, hærdet glas, lamineret glas, spejle, stænkplader. leglas.dk/Webshop/ er en online shop, som siden 2012 har forhandlet kvalitets glasprodukter til boligen.

Hvad enten du leder efter stænkplade til dit køkken, nye energiruder til din stue, bruseafskærmning eller et spejl til dit badeværelse, kan du finde det på leglas.dk/Webshop. Vi vokser hver dag og vores målsætning er at samle det bedste udvalg af kvalitets glasprodukter til markedes bedste priser, som kan bestilles online i ro og mag. Rigtig god fornøjelse.

Hos leglas.dk/Webshop/ spænder vores udvalg af glasprodukter og glasløsninger til hjemmet vidt. Vi har stor ekspertise indenfor glas, og derfor har vi en stor viden og erfaring på området, som gør, at vores løsninger er af den bedste kvalitet, men til de rigtige priser. Vi laver alt på specialmål, så du kan få det som du vil have det. Én ting er dog sikkert – vi går aldrig på kompromis med den gode kvalitet og service, uanset hvad.

Vi elsker at høre fra dig – kom med dine ideer og kommentarer

Hos leglas.dk/Webshop/ sætter vi uendelig stor pris på vores kunder – derfor vil vi gerne vide, hvis I, kære kunder, har nogle ideer, tips, indvendinger, kommentarer, ris eller ros til os. Vi sidder klar ved telefonerne alle hverdage mellem 8.00 og 16.00, så hvis du har et spørgsmål, er du mere end velkommen til at ringe til os. Du kan også komme i kontakt med os via vores kontaktform eller møde os på vores facebook-side. Vi ser frem til at høre fra dig.

Praktisk info


Alle priserne på hjemmesiden er udsalgspriser, inkl. moms og excl. opmåling og montage. Vi tager forbehold for trykfejl. Leveringstiden på vores produkter er generelt omkring 10 arbejdsdage. Sikkerhed og CE-mærkning. Alt vores glas er CE-mærket, og lever op til de højeste krav på markedet.

Handelsesbetingelser
Du kan finde information om vores handelsesbetingelser her: http://leglas.dk/Webshop/handelsesbetingelser/

Du kan bestille dine varer ved at klikke på varekategorier i menuen til højre.

Handelsesbetingelser

Du kan finde information om vores handelsesbetingelser ved at klikke her.
Du kan bestille dine varer ved at klikke på varekategorier i hovedmenuen.

Gratis afhentning af varer

Vi kan også tilbyde afhentning af varer på vores kontor/lager i Herlev. Ordren bestilles på hjemmesiden og den vil så blive gjort klar til afhentning. Du kan finde   information om vores afhentning af varer ved at klikke her.

Le Glas rundt spejl med poleret kanter